2016-12-17; FC Lisse O13-9 – Ter Leede O13-6 (1-3)

Lisser Leeuwen spelen sterk maar verliezen nipt.

De laatste wedstrijd van het jaar, een bekerwedstrijd weliswaar, maar toch weer een moment om te zien hoe wij ervoor stonden. We hadden de laatste paar wedstrijden zeer goed gespeeld, dus we waren wederom in een goede, positieve stemming. Dit was te zien in de wedstrijd, het sprankelde weer als vanouds, met lekker voetbal zoals we graag willen zien.

De tegenstander was ook een voetballende ploeg, dus een leuke wedstrijd. Het verschil werd gemaakt door één speler van Ter Leede, die eigenlijk alle ballen wilde hebben en er steeds goede dingen mee deed, kortom, net iets beter dan de rest. De manier waarop we constant bezig waren om voetballend een oplossing te zoeken deed ons als leiders bijzonder goed, en het is bijna zeker dat als we dit volhouden we veel meer punten gaan pakken in het volgende jaar.

Voor het volgend jaar wens ik iedereen een bijzonder sportief, gelukkig en vooral gezond 2017 toe en hopelijk, nee, zeker weten dat we een heleboel punten gaan pakken. Pas in ieder geval op met vuurwerk, want we moeten niet alleen met nieuwjaar knallen, maar in de wedstrijden daarna óók!

Groeten en denk om de bocht, hij kan scherp zijn. Tot volgend jaar. Sander.