2016-12-10: FC Lisse VE 2 – SVC ’08 VE 1 (6-3)

Game, set and match

Na wat problemen afgelopen weken, qua spelers, lukte het toch om weer 11 spelers op de mat te krijgen. Het was net aan, maar ook dat is genoeg. SVC’08 begon vrij aardig aan de wedstrijd en wist vooral de bal beter naar een teamgenoot te krijgen. Doordat Klauw al aan de voortzetting dacht en dus een diepe bal compleet miste, kwam SVC misschien wel verdiend op voorsprong, maar lullig was het wel. Het was wel het sein voor ons om een stapje beter te gaan spelen. Lukte nog niet meteen, maar het resulteerde in ieder geval in 2 goals. Maar wij zouden wij niet zijn als we nog een kado weggaven. Paulus schoot een voorzet als een echte spits binnen ! Helaas wel in het verkeerde doel ! En Paul je had gelijk, het was mijn schuld. Ik had je anders moeten coachen. Alleen “jij” is niet genoeg en natuurlijk volstrekt logisch om hem dan tussen de palen te schieten… Bij dit gelijke spel bleef het niet. Ed maakte zijn 2e van de middag en dus kwamen wij op 3-2. En dan smaakt de thee toch niet iets lekkerder.

Of het nou aan de thee lag of aan iets anders… In ieder geval binnen 5 minuten was het weer gelijk. Dit keer geen fouten van onze kant, maar een keurige aanval van SVC. Wel het sein voor ons om anders te gaan spelen. Dit pakte prima uit en resulteerde in 3 doelpunten. Dus wederom een overwinning en met een overwinning het jaar 2016 afgesloten ! Nu al meer overwinningen dan het vorige seizoen in totaal volgens mij.

Wat mij betreft een prima competitie voor ons met tot nu toe meestal prima tegenstanders ! Laten we in 2017 alleen proberen om iets eerder tot een basiswaardige team te komen zodat niet altijd dezelfde mensen naar invallers hoeven te speuren ! Met 22 man moet het toch mogelijk zijn om in ieder geval met 11 spelers te verschijnen aan een aftrap.

Rest mij nog 1 ding: Teamies voor jullie allemaal en jullie aanhang hele fijne feestdagen en een sportief, mooi, succesvol maar vooral GEZOND 2017 ! Koester elkaar en laat je lakken !

Campos