2016-12-10; FC Lisse O13-9 – SJZ O13-2 (1-2)

Lisser Leeuwen weer met beide benen op de grond.

Voor ik begin met dit verslag wil ik even een iets rechtzetten. Ik ben vorige week op schandalige wijze vergeten onze twee superinvallers te bedanken. Bij deze wil ik dus heel graag Youri en Sjoerd van de D5 bedanken voor hun onmisbare hulp! Toppers!

Nu het verslag van deze  week…….dat is iets minder positief……… Want dit was alweer zo’n wedstrijd waarvan je zegt; we kunnen zoveel beter, maar we deden het weer niet zoals we zouden moeten doen. Het team waar we tegen speelden was niet één van de besten, we stonden al heel snel met 1-0 voor, dus ( en waar hebben we dat meer gelezen ) geen vuiltje aan de lucht. Helaas kwam het vuiltje toch langs in de vorm van twee tegendoelpunten. Hoe kan dat dan, vraagt men dan aan mij, dat we zo inzakken? Ik zal u eerlijk zeggen dat als ik dat wist , wonnen we elke wedstrijd met heleboel-nul. De enige ( niet-logische ) verklaring is dat we niet zo snel moeten scoren. Maar ja, je kunt moeilijk expres naast schieten als je voor een leeg doel staat. Hoewel we ook dat wel eens gepresteerd hebben, is dat dus niet de bedoeling. Maar we dwalen af. Om toch positief af te sluiten, onze werklust was keurig, we wilden heel graag, het ging gewoon even niet zoals we wilden.

Voor de volgende wedstrijd wil ik vragen om met een team te spelen, dus nóg beter overspelen en vooral niet op elkaar te mopperen als het een keer niet lukt. Want ik hoorde heel in de verte iets van een negatief geluid, onterecht, want we voetballen met z’n allen, en een doelpunt is nooit de fout van één speler. We doen het met z’n allen, dus ook als we de volgende keer gaan winnen!

Groeten van leider Sander, die niet kan wachten tot de volgende wedstrijd.