2016-12-03; RCL O13-7 – FC Lisse O13-9 (1-1)

Weer een punt voor de Lisser Leeuwen.

Voordat ik aan dit verslag begin wil ik even een afspraak maken met mijn medeleiders en toeschouwers. De reden hiervoor is dat ik soms mijzelf iets te fanatiek profileer ten opzichte van het arbitrale trio. Daar werk ik hard aan, maar zelfs zeer deskundig geneeskundig advies is van mening dat dat niet in één week verholpen kan worden. Laat ik dan stellen dat als men mij nog eens betrapt op het beschimpen van het arbitrale trio, alle drankjes voor mijn rekening zijn. Als verdediging kan ik alleen maar zeggen dat ik al 30 jaar KNVB scheidsrechter ben en ik het altijd beter weet. (Denk ik )

Nu de wedstrijd, want daar gaat het uiteindelijk om. Wel, de wedstrijd……..wat kunnen we daar over zeggen……. Weet u, soms is een gelijkspel wel eens de juiste uitslag van een wedstrijd. Eigenlijk was het hier ook zo. Lisse speelde goed. We gingen door waar we gestopt waren de vorige week. Lekker fris, goed combinerend, goed voetballend, en ja , net als vorige keren gaat er weleens wat mis, maar de wedstrijdmentaliteit was dik in orde. Het spel ging lekker op en neer en voor de neutrale toeschouwer, voor zover die er waren, was het een mooie match. Spannende  momenten voor beide doelen en de twee keepers konden zich daardoor onderscheiden door prima reddingen, dat mag ook wel eens gezegd worden. Nogmaals, de gelijke stand was verdiend.

Voor volgende week is mijn wens alleen maar dat we met deze instelling verder mogen gaan, dan beloof ik dat ik rustig blijf langs de lijn en dat de punten blijven komen. Want twee wedstrijden lang ongeslagen blijven is uitstekend!

Groeten van een in de toekomst (iets) stillere leider Sander.