2016-11-26; FC Lisse O13-9 – Voorschoten O13-12 (2-1)

We kunnen het nog………GRRRR, brulde de Lissese Leeuwen

Het was zaterdagochtend vroeg. Voorschoten was in de kleedkamer, vrij zelfverzekerd door hun eerste plaats op de ranglijst. Lisse zou het weten……..

We gaan even naar de kleedkamer van Lisse…… Wij wilden het alleen wéér beter doen dan de vorige wedstrijd, want wij weten dat we nog niet aan ons plafond zitten. We begonnen dus zeer gemotiveerd aan onze wedstrijd. Voorschoten was toch een beetje overdonderd. Was dit Lisse dat zo laag stond….? Ja, dit was Lisse en zo kunnen wij voetballen. Dat wil zeggen uitstekend verdedigend, overheersend op het middenveld en aanvallend oppermachtig. Helaas is het zo dat verschillende tegenstanders dat willen compenseren met iets te wilde overtredingen en iets te veel verbale uitroepingen. Gelukkig was Lisse deze keer niet onder de indruk. Sterker nog…..we hielden de druk erop en wisten ons prima voetballend naar een overwinning te spelen. Een overwinning die volkomen verdiend was.

U merkt, ik spreek nog steeds met eerbied over deze prima wedstrijd. Lisse was weer Lisse, onze leeuwen lieten hun tanden weer zien. De dip is volledig weggespeeld. Laten onze tegenstanders zich maar zorgen gaan maken, wij komen eraan!

Groeten van een nog steeds onder de indruk zijnde leider Sander.