2016-11-19; Leiden JO13-2 – FC Lisse JO13-9 (5-2)

Voetballend FC Lisse JO 13 vergeet te strijden 

Nadat we vorige week niet ons beste spel hadden laten zien, vroegen wij als leiders ons af of we deze week het echte Lisse konden laten zien. Het weer was goed, de sfeer ook en de voorbereiding niet slecht, kortom, misschien zou het kunnen zijn dat de vorige week een ongelukje was.

We werden gelukkig niet teleurgesteld. De FC ging zoals we hoopten, met goed overspel en nette passes, van start. In feite waren we voetballend de betere ploeg. Hoe kun je dan verliezen vraagt u zich dan verbaasd af…? Het enige punt waarop we minder waren was het fanatisme. Alle afvallende ballen waren voor Leiden. Leiden voetbalde met meer wilskracht. Het leek of dat ons een beetje schrik aanjoeg.

Als we volgende wedstrijd onze angst opzij zetten en net zo fanatiek als onze tegenstander de duels ingaan, geen ontzag voor iets grotere jongens hebben en, belangrijk, ons eigen spel blijven spelen, is ons volgende resultaat nóg positiever. Dan zie ik de volgende punten steeds dichterbij komen. Deze wedstrijd was een goede, de volgende worden steeds beter……dat durf ik te voorspellen.

Hoopvolle…..nee, zekerweten groeten van Sander.