2016-11-12; Foreholte O13-7 – FC Lisse O13-9 (12-2)

Zwijgen en team opstaan

Soms is het na een wedstrijd even goed om niets te zeggen. Niet omdat we dat niet kunnen, nee, het is meer omdat we sommige dingen nog even moeten verwerken. Meestal  is dat bij de D9 een positief iets. Echter……..afgelopen zaterdag was het even zoeken naar onze houding ten opzichte van de spelersgroep.

Ach, je hebt wel eens van die dagen dat het niet gaat….inderdaad, maar dat kunnen we meestal wel compenseren met een tomeloze inzet. Een verliespartij…? Ach…..is niet zo erg, hoort erbij zo nu en dan……als je je best maar hebt gedaan. Hoe dan ook, we waren het even (bijna) allemaal kwijt.

Wat er in de vorige wedstrijden allemaal goed ging, daar deugde nu niets meer van. Er was geen rust in het spel, bijna alle passes kwamen verkeerd aan, gewoon in het wilde weg uitverdedigd, de opbouw ging heel vaak mis….moet ik doorgaan..? Dit was de D9 onwaardig. Laten we bij onszelf te raden gaan en besluiten dat we het de volgende keer helemaal anders gaan doen. We beginnen op de training met 300% inzet, om te laten zien dat we het wél kunnen.

Voor de volgende wedstrijd weet ik zeker dat we met z’n allen wraak gaan nemen voor deze afgelopen wedstrijd, en ook daar met 300% inzet te laten zien dat wij FC Lisse zijn. Ik weet zeker dat we dat kunnen, stel mij dus niet teleur……

Hoopvolle groeten van Sander