2016-10-29; FC Lisse O13-9 – ROAC O13-2 (2-6)

Lissese Leeuwen van O13-9 missen de kansen 

De eerste wedstrijd van de nieuwe competitie, we waren allemaal benieuwd wat het zou brengen. Immers, in de beker waren wij ongeslagen, dus hoe zouden wij in deze hogere competitie spelen? Was dit echt zoveel moeilijker? Allemaal vragen…….

De uitslag doet vermoeden dat we kansloos waren…..2-6, groot verschil. De waarheid is echter heel anders. Het was een gelijke strijd. Als we al onze kansen benut hadden, hadden we misschien wel gewonnen. Waarschijnlijk had de keeper een magneet in zijn handschoenen, alles ging recht op hem af. Speelden wij dan niet zo goed???? In tegendeel, het was Lisse dat het betere van het spel had. Goede combinaties, snelle passes, alles zag er best goed uit, alleen was weer de afwerking niet optimaal. De leiders waren het er over eens dat vooral in de tweede helft, nadat er een paar jongens van plaats gewisseld waren, uitstekend gevoetbald werd. Als we de volgende wedstrijd door hebben dat het doel ruim zeven meter breed is, kunnen we zeker punten pakken, zeker met het uitstekende veldspel dat we hebben laten zien.

We gaan vast wel trainen op het afwerken…………………….dan komt alles goed!

Groeten van een Sander die de toekomst zeer zonnig ziet…..!