2016-10-08; Katwijk O13-6 – FC Lisse O13-9 (0-12)

18 uit 6 voor Lissese leeuwen van O13-9. 

Op bezoek bij Katwijk, we waren vol goede moed. Was het niet Katwijk dat laatste stond, nog niets gewonnen, kortom, een prooi………? We begonnen dus vol goede moed aan dit avontuur. Vooraf hadden de leiders nog gewaarschuwd: We moeten geconcentreerd blijven, scherp zoals altijd, niet onderschatten die ploeg! We waren ook inderdaad veel beter in de eerste helft, dat was zeker. FC Lisse speelde goed, er werd lekker overgespeeld, we lieten de bal goed rollen, maar er ontbrak wat. Waren het weer mysterieuze krachten……voodoo misschien? Kortom, het laatste tikkie ontbrak. Er werd door Katwijk alleen maar verdedigd, misschien dat dat ons niet zo ligt. Dat we zouden scoren was niet eens een vraag, maar……..het duurde wel een beetje lang voor het zover was.

Een groot pluspunt was dat ondanks onze iets mindere dag we bleven overspelen, vechten voor goaltjes en ons uiterste best bleven doen. Onze FC JO13 9 liep weliswaar uit naar een grote overwinning, maar als we alle kansen benut hadden zou het scorebord in Katwijk te klein zijn geweest. Voor onze volgende wedstrijd hoop ik dat we deze inzet kunnen blijven houden, en wat belangrijker is, dat we de kansen toch nóg beter gaan benutten. Zeer blij waren wij dat ondanks dat de afwerking nog wel eens niet ging zoals we wilden, de Lissese leeuwen niet mopperden op elkaar en bleven knokken! Hulde daarvoor!!

Groeten van Sander, die blij is met zijn team.

Ps. Max bij deze nogmaals bedankt voor het hanteren van de vlag. Ook dat is FC Lisse.