2016-10-01; FC Lisse O13-9 – Blauw Zwart O13-5 (1-0)

Lisser Leeuwen ook na feestweek niet te temmen

Het is het weekend na de kermis. Onze FC JO13 9 moest aantreden tegen het Wassenaarse Blauw Zwart. Even puzzelen of het de JO13 5 of JO13 6 moest zijn, want door een vreemde speling van het lot zijn beide teams bij ons ingedeeld. Uiteindelijk bleek het te gaan om de JO13 5 te gaan, een team dat ook in de bovenste helft stond, dus alle zeilen bij.

De 1e helft van deze wedstrijd werd voor 99,3% procent op de helft van Blauw Zwart gespeeld, echter, mysterieuze krachten in de sport doen op de meest ongelukkige tijden van zich spreken, en er viel niet één goal. Op andere dagen hadden we zeker de tegenstander op grote achterstand gezet, maar de bal mocht er niet in van de voetbalgoden. Speelden wij dan niet goed, zou een logische vraag zijn? Het antwoord is makkelijk; wij speelden uitstekend, maar tegen zoveel pech kan zelfs de JO13 9 niet op. Ook sluipt er dan een lichte twijfel in bij onze kanjers: zouden we het nu niet meer kunnen? Nu, laat ik jullie geruststellen…….we speelden uitstekend!

Dat bleek ook wel in de 2e helft, we gingen gewoon op karakter door! Het feit dat we er met z’n allen voor bleven knokken is alleen al een dikke pluim waard. We speelden zonder wissels, maar dat was niet te zien in onze wedstrijd, want iedereen bleef zo gedreven jagen op de bal, de hele wedstrijd lang, dat zelfs de toeschouwers alleen al door ernaar te kijken moe werden! Kortom een zeer spannende wedstrijd met een uiteindelijke verdiende winst, BRAVO! Maar als leiders zijn we er toch wel blij mee dat het maar één keer per jaar kermis is!

Groeten van een nog steeds bibberende Sander, die net weer in staat was om dit wedstrijdverslag te schrijven………..

Ps. Ivan en Jesse sterkte met jullie blessures en we hopen dat jullie er woensdag (18.30 uur) op de training alweer bij kunnen zijn en anders a.s. zaterdag voor de uitwedstrijd tegen Katwijk.