2016-09-24: FC Lisse O13-1 – Koninklijke HFC O13-1 (1-3)

FC Lisse O13-1 te lief voor koploper

Na twee positieve resultaten in de 3e divisie ging het team van O13-1 met vertrouwen richting de wedstrijd tegen koploper HFC O13-1. Deze ploeg heeft op dit moment alles nog gewonnen en is dus de te kloppen ploeg in onze uitdagende competitie. Het begin was voor de bezoekers… we blijven het herhalen, maar er zal toch uit een ander vaatje getapt moeten worden om goed aan een wedstrijd te beginnen. HFC was net even een tandje feller en door onze ‘te lieve’ aanpak kwamen we gedurende de eerste helft op een 0-2 achterstand.

De tweede helft kwam het goed voetballende HFC door een keurige aanval zelfs op 0-3 en toen moest FC Lisse iets forceren. Dit leek ook goed uit te pakken, want we werden sterker en sterker. Door twijfelende beslissingen van de leidsman kwamen we niet verder dan een 1-3 nederlaag. Hierbij willen we dit overigens totaal niet de schuld geven, want FC Lisse O13-1 moet vooral bij de start van de wedstrijd zelf goed in de spiegel kijken. Hoe begin ik aan een wedstrijd ? Wat zijn mijn taken ? Hoe voer ik deze uit ? Hoe graag wil ik mijn duels winnen ? Allemaal vragen waar we de komende wedstrijden aan gaan werken. HFC was een prima tegenstander, maar we hoeven dit soort ploegen niet te helpen.

Maandag is het 4×4 toernooi en daar zal de gehele D-selectie aan deelnemen (super !). Woensdag en vrijdag lekker trainen en dan volgt zaterdag het uitduel tegen DWS O13-1. Deze ploeg heeft momenteel 3 punten meer… dus een mooi moment om gelijk te komen met de Amsterdammers !

Fijne feestweek,

De AT

Geschreven door: AT