2016-09-17; FC Lisse O13 9 – SJC O13 3 (3-2)

Lissese leeuwen van FC Lisse O13 9 knokken zich als teams in tweede helft langs SJC 

Vandaag zouden we zien hoe we ervoor stonden, spelen tegen een tegenstander die ook nog alles gewonnen had en een doelsaldo van 30 voor en 2 tegen had.Het werd een verschrikkelijk spannende wedstrijd, waarbij het spel op en neer ging, felle duels en 200% inzet, van beide kanten. Kortom, een wedstrijd, waarin de toeschouwers zich regelmatig afvroegen of dit misschien toch de D1 was, zo goed werd er overgespeeld, gekeken en geknokt voor elke meter. De eerste helft was licht in het voordeel van SJC, en we gingen rusten met een 0-2 achterstand.

Dit was toch de eer te na van onze D9, en het onmogelijke werd waarheid, we gingen nog beter voetballen! Kon dat dan, vroeg de neutrale toeschouwer zich meerdere malen af? Het antwoord: Wij zijn D9, wij kunnen nu alles..! Onze tomeloze inzet en technische hoogstandjes leidden ertoe dat we de wedstrijd winnend afsloten! Nog zwaar onder de indruk van ons goede spel kan ik alleen maar zeggen dat we met zijn allen een TEAM hebben. Ga zo door en we hebben een fantastisch jaar voor de boeg!!

Groeten van een nog steeds onder de indruk zijnde leider Sander.