2016-09-10; Quick Boys O13 10 – FC Lisse O13 9 (0-7)

Ook Quick Boys gaat ten onder tegen teamprestatie FC Lisse 

Op een warm Nieuw Zuid moesten we vandaag laten zien dat onze eerste overwinning vorige week geen vergissing was. Nu, dat hebben de supporters geweten. Scherp als een mes begonnen we aan de wedstrijd, waarbij de ene aanval van Lisse nog mooier was dan de andere. Quick Boys wist niet meer hoe ze het hadden, en zochten hun toevlucht in het verbaal ontregelen van de wedstrijd. Hadden wij daar last van? Nee. Het inspireerde ons waarschijnlijk, want bij rust met 0-5 voor en aan het eind stond er een 0-7 eindstand op het formulier.

Wat ons het meest plezierde was het feit dat er geweldig werd overgespeeld, en, misschien nog beter, er werd voor elkaar geknokt. Wij als leiders stonden af en toe met bewondering te kijken en zagen dat de trainingsvormen ook op het veld uitgevoerd werden.
Een grote pluim voor het team en ga als team zo door!

Een meer dan tevreden leider Sander.