2016-09-05; FRM Blumen – kapper Thijssen / Wereldwijnen (3-5)

Open wedstrijd tussen FRM Blumen & kapper Thijssen / Wereldwijnen

Gelukkig valt er een vroege goal wat meestal een open wedstrijd betekend. Na een beetje aftasten van beide kanten vindt Rogier met een mooie pass Kevin die vanaf dichtbij de 1-0 binnen tikt. Na 5 minuten doet Thijssen iets terug. Verkeerd uitverdedigen brengt de bal bij Kees  die goed afrond. Nog geen minuut later vindt Kees, Peter die gedecideerd de 1-2 op het scorebord zet. FRM blijft dreigend, maar sluitpost Joost pakt alles. Belangrijke reddingen blijken later, want via Paul en wederom Peter is het snel 1-4.  Toch nog spanning? Kevin maakt de 2-4 en kort voor rust ook de 3-4.

In de tweede helft ontvoudt zich een leuke wedstrijd welke beiden kanten op kan gaan. Beide keepers onderscheiden zich met een aantal goede reddingen. Terry scoort na twee instanties de verlossende 3-5. Brengt deze goal Thijssen in veilige haven? Het antwoord is ja. Ondanks het vele aandringen van FRM, bleef de stand ongewijzigd. Mede door sta in weg Joost.

Verslag Tampines Rovers