2016-09-05; Allsports4U / Interplan Bouwsupport – Autobedrijf de Smit (11-3)

Titelaspiraties Allsports4U / Interplan Bouwsupport ?

Flitsend begin van Allsports4U met als resultaat de snelle 1-0 van Sjaak. Het begin bleek een opmaat voor de eerste helft. Allsports4U liep gemakkelijk uit naar 4-0. Sjaak en Rob als ervaren aanwinsten, Marnix en David voor de meters én de goals en de broers Jan en Cees leggen extra gewicht in de schaal. De 5-0 & 6-0 volgden en een monsterscore leek in de maak. Op slag van rust haalde Matthijs Brouwer de hatelijke 0 van het scorebord. Ruststand 6-1.

In de tweede helft biedt De Smit beter partij.Toch zijn het Sjaak en Marnix die kort na elkaar de wedstrijd definitief beslissen. De 9-1 van David is er één uit het boekje na een splijtende assist van Rob. Beide teams scoren vervolgens nog een paar fraaie goals met een 11-3 als einduitslag. Waar vorig jaar de play-offs werden behaald, gaat Allsports4U deze jaargang voor directe promotie? Om met de woorden van onze razende reporter te eindigen: ‘We gaan het zien en beleven, mates!’

Verslag Tampines Rovers