2016-08-27: FC Lisse VE1 – Graaf Willem2 Vac VE1 (4-3)

TYPISCHE BEKERWEDSTRIJD OP TER SPECKE

Begin van een nieuw seizoen, zonder transfers bij uw favoriete veteranenteam, en na de oefenpot van vorige week waren de verwachtingen hoog gespannen.
Deze bekerwedstrijden gebruiken we meestal om wat te goochelen met de opstelling maar we willen toch ook graag winnen.
De eerste helft was van onze kant niet best ….het ging langzaam, onzuiver en er zat weinig pit in. Laantje schoot ook nog effe 10 keer over….waarom ?….niemand weet het.
Ook kregen we nog 2 goals om de oren die de stemming er niet beter opmaakte……….
Al voor de thee werd er wat geschoven met de opstelling en er was geen paniek want er was nog zat tijd om alles recht te breien.
De 2de helft werden de juiste breinaalden gevonden en er werd meer strijd geleverd olv Robert en GOODOLDMIKE werd hunnie verdediging langzaam maar zeker kapotgespeeld. Ens scoorde de aansluite, Laantje toonde klasse door de bal op fabuleuze wijze over de keeper te stiften en Winter bracht ons terecht op 3=2 voorsprong.
Onze solide verdediging kreeg nog 1 kanonskogel om de grote oren(3-3). Winter kreeg het daarna nog 1 maal op de heupen en sleepte zo de overwinning binnen !!!!!!!!!!!!
Verder opvallend : een slecht weekend om een penalty te nemen, Guido was de eerste helft foutloos en Theo ging lekker op linksback
De heupelijk zijn Wil en ik en er gauw weer bij groeten van Lowieke

Geschreven door: Lowieke