2016-04-16: ARC VE1 – FC Lisse VE1 (2-2)

Eerste gelijkspel van deze eeuw

Nog eventjes het verslag van onze wedstrijd tegen hunnie uit Alphen aan de Rijn. Nu ken ik het in dit verslag hebben over het feit dat voor het laatst in 2003 in Alphen speelde of over de afwezigheid van de gehele Laan-clan of over de rijmloze speech van Theo of over het aflopende veld of over de goeie coachende keeper Erwin of over de dravende Stef of over de stoïcijnse Wil of over de vragende Pickering (waar sta je) of over de 2 assists van Robert of over de tikkie-takkie goal van Ferry of over de sleurende V. of over de aangeslagen maar wel doorspelende Knex of over de onterechte vrije trap of over de onterechte penalty of over de (on) terechte boosheid van Andre of misschien over de hoofdpijn van GOODOLDMIKE maar nee laten we het hebben over DE goal van het jaar . Want na een assist over 25 meter van de al eerder genoemde Robert volleerde de Jonge Peter de bal in 1 keer uit de lucht en die bal verdween met een snelheid van een komeet in de tegenovergestelde beneden hoek net buiten bereik van hunnie keeper. SCHITTEREND. ……..Gevolgd door een wauw uit 12 lissese kelen en applaus van minimaal 20 spelers op en rond het veld. Ook mooi, man

Geschreven door: Lowieke