Woon4You en Koos van der Zwet sponsors wedstrijdbal tegen Jong Almere

Ondanks de zwakke seizoenstart zijn er altijd mensen die FC Lisse een extra duwtje in de rug willen geven. Deze week hebben zich hiervoor aangemeld Woon4You Aankoopmakelaars met vestigingen in Lisse en Alphen a/d Rijn en trouwe supporter (weer of geen weer) Koos van der Zwet.

Woon4You Aankoopmakelaars is de grootste aankoopmakelaar van de regio. Woon4You biedt u hulp bij de aankoop van uw woning. Als onafhankelijke aankoopmakelaar letten zij op alle kenmerken van de woning (bouwkundig, juridisch, bestemming etc.), geven u een reëel advies en begeleiden u op professionele wijze.
Na eerst een goede inventarisatie gemaakt te hebben van uw woonwensen gaan ze gedreven op zoek naar de passende woning. Het voordeel van een aankoopmakelaar is dat hij de markt goed kent, van het actuele aanbod altijd op de hoogte is en voor u de onderhandelingen voert. Dat heeft als grote voordeel dat emotionele aspecten niet meer meedoen bij de onderhandelingen en dat daarmee de scherpste prijzen kunnen worden bedongen.
Het spreekt vanzelf dat een aankoopmakelaar volledig onafhankelijk opereert en uitsluitend uw belangen behartigt. Daarnaast inventariseert hij alle essentiële informatie m.b.t. de woning zoals erfdienstbaarheden, Vereniging Van Eigenaars, bouwkundige staat, bestemmingsplan, bodeminformatie, erfpacht of opstalrecht. Kortom hij maakt een volledige woningscan.
Kortom: Woon4You kan u een hoop sores en vooral geld besparen.
Meer weten? Bezoek de website https://www.woon4you.nl/ of loop gewoon eens binnen voor een gesprek. Het adres: Haven 2a – 2161 HK Lisse Tel. 0252 23 44 83 info@woon4you.nl

Koos van der Zwet is vooral bekend van zijn altijd positieve aanwezigheid langs de lijn. Ook altijd op dezelfde plek. Weer of geen weer. Desnoods met zuidwester regenpak.
Koos is qua opleiding een laatbloeier. Op latere leeftijd heeft Koos nog een studie rechten gedaan (en afgerond !) bij de Open Universiteit Nederland met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en –jawel- Almere. Hoewel Koos zijn studietijd in de avonduren in Den Haag doorbracht, had hij altijd wel een warm gevoel bij en zwak voor Almere. En hiermee –al is het flinterdun- is de link gelegd met de wedstrijd van deze zaterdag.

Beide sponsors worden hartelijk bedankt voor deze ondersteuning.