FC Lisse Verenigingsdag: 14 & 15 juni

Wij hopen dat iedereen zijn agenda pakt en een grote cirkel zet om het weekend van vrijdag 14 en zaterdag 15 juni. Dan staat weer het grootste clubfeest van Lisse voor de deur: FC Lisse Verenigingsdag 2019! Sinds de nieuwe opzet weet iedereen die FC Lisse een warm hart toedraagt de club te vinden. De afgelopen twee jaar waren ruim 1500 belangstellende aanwezig en deed een heel groot deel hiervan mee aan het grote sport- en spelaanbod. Vorig jaar zijn we zelfs uitgebreid naar de vrijdagavond voor senioren en dit is goed bevallen. Ook dit jaar zullen wij het afsluitende feest weer op vrijdagavond inluiden. 

Vrijdag 14 juni
Op vrijdagavond zullen we een leuk 7-7 toernooi opzetten voor de doelgroepen JO19/MO19, Dames, Senioren en Veteranen van FC Lisse. Na dit actieve gedeelte zorgen we in de feesttent voor een gezellige sfeer met DJ en live muziek. Kortom, dit is de ideale avond om het seizoen op een grandioze wijze met jouw teamgenoten. De wedstrijden worden gespeeld van 19:00 tot 21:00 uur en het feest zal hier starten van 21:00 tot 00:30 uur. Wij vragen alle aanvoerders hun teamleden hier alvast op te attenderen.

Zaterdag 15 juni
Dit wordt ook een geweldige dag met een bomvol programma. De oudere jeugd (JO+MO13 t/m JO+MO17) werken een uitdagend en ludiek programma af met voetbalwedstrijden, glijonderdelen en diverse luchtkussenactiviteiten. De middag staat in het teken van de jongste jeugd (Ukken t/m JO+MO12). Zij zullen ook de strijd aangaan tegen de ouders, kunnen laten zien hoe goed zij op de glijvelden zijn en bij deze doelgroep mogen luchtkussens niet ontbreken. Kortom dit wordt één spektakel waarover later meer informatie volgt op de website. 

Naast het kijkplezier, zal er voor supporters en andere belangstellenden genoeg te beleven zijn. We bouwen weer een geweldige feesttent op met leuke muziek en versnaperingen. Vanaf 12 uur gaat ook het foodplein op waar heerlijk broodjes, snacks en andere lekkernijen te halen zijn. Vanaf 14:00 uur worden we verwend met muziek door een DJ en live muziek. Vanaf 16:00 uur kun je zelfs nog leuke prijzen winnen tijdens het ludieke spel: Dakkapelschieten! Ook over het foodplein, muziek en het Dakkapelschieten volgt de komende tijd nog meer informatie.