• Het mooie programmaboekje van Annet, het lekkere broodje bal van Theo, het biertje in de kantine, het mopperen op de muziekkeuze van Jankees, het juichen na een doelpunt, het ontmoeten van je voetbalvrienden en de geur van het pas gemaaide gras van ons mooie hoofdveld. Wat hebben we dat gemist de afgelopen maanden!

  Seizoenkaart

  De 17 thuiswedstrijden van FC Lisse beleef je vanaf 5 september weer gewoon op Ter Specke! Uiteraard met enkele aanpassingen om uw gezondheid te waarborgen. We hopen dat u er ook dit seizoen weer bij zult zijn!

  Onze prijzen worden niet verhoogd en blijven gelijk aan het seizoen 2019-2020: €125,- voor een zitplaats en €100,- voor een staanplaats.

  U kunt uw seizoenkaart verlengen bij Jacques Uphoff van de administratie van FC Lisse via info@fclisse.nl.

  Indeling
  Met de komst van nieuwkomers ACV, Sportlust ’46 en VV Staphorst spelen we dit seizoen een competitie met 18 ploegen, waaronder ook onze streekgenoten Ter Leede en VVSB. Verder ontvangen we Ajax, BVV Barendrecht, DOVO, DVS ’33, Excelsior ’31, Goes, Harkemase Boys, HSV Hoek, ODIN ’59, Sparta Nijkerk, SteDoCo en VVOG.

  Selectie

  Vorig seizoen namen we afscheid van een aantal spelers: Ayoub ait Afkir, Niels Buijs, Bryan Illiohan, Kubilay Köylü, Lars Rauws, Oussama Siali, Boyd Stevens en Rik Vermeulen. Met de komst van Mitchel Bormann (Ajax), Maurice van der Neut (Noordwijk), Reggie Schaap (JOS/Watergraafsmeer), Jairo Schet (Rijnsburg) en Toon Zwetsloot (Ter Leede) hopen we dit seizoen met aantrekkelijk voetbal een top-5 klassering te bewerkstelligen. Daar hebben we ook uw steun bij nodig! Bekijk daarom het onderstaande filmpje dat we voor u hebben gemaakt en verleng snel!