• De finishlijn komt in zicht,  nog heel even en we kunnen onze nieuwe accommodatie betrekken. Op 30 september zal de sleutel overgedragen worden aan FC Lisse. Er zullen nog werkzaamheden uitgevoerd moeten worden die naar voren zijn gekomen tijdens de oplevering en/of die nog worden geleverd.

    In de week van 03 oktober zullen de eerste leveranciers aan de slag gaan en zullen onze vrijwilligers verder gaan met het plaatsen van de pantry's en het in orde maken van de lockers en de tassenrekken.

    De verwachting is dat in het weekend van 08 oktober de kleedkamers gebruikt kunnen gaan worden waarna, op 10 en 11 oktober,  de meeste meubels worden afgeleverd. Op deze twee dagen zijn er veel extra handjes nodig om de meubels te monteren en deze op de juiste plaats te zetten. Beide dagen zullen wij vanaf 16.00 uur starten en dat zal de hele avond in beslag nemen. Graag vragen we jullie hulp hierbij. Aanmelden bij Arnoud Kool via email; ako@interplanbouwsupport.nl.

    Het spreekt voor zich dat we rekenen op veel aanmeldingen want we zullen dit met elkaar moeten doen. Nadat deze stappen zijn gezet kunnen we ook kijken naar een definitieve datum waarop we de volledige accommodatie in gebruik zullen nemen. Ook dan zijn er weer vele handjes nodig om diverse spullen te verhuizen van de oude naar de nieuwe accommodatie. Alvast enorm bedankt voor jullie support. Lasten we dit samen doen !! Aanmelden via email ako@interplanbouwsupport.nl