• Beste FC Lisse-leden, trainers/leiders, vrijwilligers, sponsoren en belangstellenden,

  Aan een hectisch en rommelig seizoen, met een geweldige ontlading door het kampioenschap van Zaterdag-1, de bijbehorende promotie, maar ook, bijvoorbeeld de Vuttersmiddag en Vrijwilligersavond, komt een einde. Dit kan echter niet zonder een gezamenlijke afsluiting; de FC Lisse-verenigingsdag 2022. Het kan en mag immers weer !!

  Zoals in de eerdere Save the Date al is aangegeven, maken we er weer 2 geweldige dagen van voor de gehele vereniging, jong en oud, ouders en verzorgers, broers en zussen, opa's en oma's, vrijwilligers, sponsoren en iedereen die onze club een warm hart toedraagt.

  Vrijdagavond 01 juli is de avond voor alle teams vanuit de senioren, O23, O19, dames 1 & 2, en de 7x7 voetballers. Van 19.00 uur tot circa 21.00 uur gaan zij onderling, nog eenmaal de strijd aan waarna we het seizoen afsluiten in de tent op het sfeerterras. Deze avond gaat samen met de Stairz-zomeravondcompetitie, die dan haar derde speelronde afwerkt.

  Zaterdag 02 juli is het in de ochtend de beurt aan alle teams van MO13 tot en met MO17 en de JO13 tot en met de JO18. Dit programma loopt vanaf 09.30 uur tot 12.30 uur. Na een korte ombouw volgt dan in de middag, van 13.00 uur tot circa 16.00 uur, onze jongste jeugd, de Ukken tot en met de JO12 en uiteraard ook onze dames van de MO9 & MO11. Wij hopen op een ieders aanwezigheid want dat is het mooie aan de FC Lisse-verenigingsdag........Iedereen doet mee !!

  Ook op deze zaterdag is aan alles en iedereen gedacht en is er rondom onze "oude kantine" volop gelegenheid voor een hapje vanuit diverse foodtrucks, een drankje en zorgen DJ & zanger voor de muzikale omlijsting. Uiteraard zal ook een ludiek spel voor jong en oud niet ontbreken. Het enige wat wij tot op heden niet in de hand hebben, is het weer !

  Het definitieve schema voor beide dagen volgt uiterlijk enkele dagen van te voren. De organisatie is momenteel druk met alle puntjes op de i te zetten, maar zou het ook geweldig vinden als er mensen zijn die, op welke manier dan ook, willen helpen in de voorbereiding en na afloop van dit spektakel ! Dus heb je even tijd en kun je helpen met; veldjes uitzetten, luchtkussens e.d. uit-en oprollen, slingers ophangen, vuilniszakken vervangen, tafels klaarzetten en opruimen, enzovoort, enzovoort, dan ben je van harte welkom bij de "opbouw- en afbouwgroep" ! Aanmelden kan via één van onderstaande organisatoren. Alvast dank en tot ziens bij de FC Lisse-verenigingsdag !

  Met sportieve groet en tot vrijdag 01 juli of zaterdag 02 juli (beide dagen mag uiteraard ook) op een, hopelijk, zonovergoten Ter Specke, Wij hebben er veel zin in !!

  Lucy, Jasper, Anco & Arnoud.