• Komende zaterdag na de wedstrijd tegen Staphorst zal de catering in het sponsorhome worden verzorgd door Van der Hulst Catering en Kookstudio.

  Paul van der Hulst, eigenaar en chef. Creatief, gastvrij en altijd relaxed. Of hij nu een kookworkshop voor 12 mensen geeft, of een catering verzorgt voor 300 gasten, alles gaat met dezelfde professionaliteit en rust. Mariska van der Hulst, eigenaar en sales. Iemand die het graag anderen naar de zin maakt, en daarbij let op de details.

  Zo is Van der Hulst Catering een begrip in Lisse en omgeving geworden. Hier wordt het vakmanschap van de echte catering tot in de toppen van iedere vinger beheerst. Van bereiden, opstellen, presenteren en –niet te vergeten- het opruimen na afloop. Zij laten u achter met mooie herinneringen. Dat is catering met de persoonlijke aanpak van Van der Hulst Catering..

  De ervaring leert dat Van der Hulst Catering ons weer op een vertrouwde manier zal verrassen met hun culinaire topproducten.

  Van der Hulst Catering en Kookstudio – Heereweg 206 – 2161BP Lisse.
  e-mail: info@vanderhulstcatering.nl  website: https://www.vanderhulstcatering.nl

                Van der Hulst Catering en Kookstudio cateraar sponsorhome a.s. zaterdag Van der Hulst Catering en Kookstudio cateraar FC Lisse- Sportlust ‘46