• We liggen weer voor minimaal een aantal weken stil. De jeugd gaat nog doortrainen maar we zullen ons echt beter aan de regels moeten houden, willen we weer enigszins uitzicht hebben op een meer acceptabelere manier van omgaan met elkaar. Voor de vereniging, haar leden, vrijwilligers en sponsoren zijn het mindere tijden. Maar toch moeten en zullen we met een positieve blik naar voren moeten kijken. Daarom in deze bestuurstafel geen opsomming met alle beperkingen en regels waar een ieder zich aan moet houden maar een positieve kijk om zo ook even genieten van geleverde prestaties:

  • We gaan de ALV online verzorgen. Nieuw. Maar we willen graag ook door en seizoen 2019/2020 afsluiten en willen graag vertellen hoe het echt is gegaan. Hieronder alvast de feiten:
   • Financieel kunnen we in ieder geval melden dat we seizoen 2019/2020 met een positief resultaat hebben afgesloten mede door jullie, de acties, door te blijven voetballen in de zomermaanden en de bijdrages van spelers, vrijwilligers en jeugdtrainers. Een compliment aan een ieder dus.
   • Over het eerste kwartaal van het huidige seizoen kunnen we kort zijn; het eerste kwartaal is positief verlopen ondanks de beperkingen. Mede door zomeravond voetbal, groei aantal leden in de vereniging en onze trouwe sponsoren. Maar nu geen inkomsten en wel de kosten dat is zeer vervelend maar met vereende krachten gaat het ons weer lukken. Laten we hopen dat het allemaal niet te lang gaat duren. Wij blijven kort op de bal spelen. We zetten in ieder geval in om langer door te voetballen richting de zomermaanden. Waarom stoppen we überhaupt nog voor zo’n lange periode?
  • De aannemingsovereenkomsten zijn getekend, eerste overleggen zijn geweest en ook intern is met de techneuten van de club gesproken en zijn de kaders afgestemd. We gaan richting de eerste paal, allereerst van de trainingshal.
  • Voor de financieringsaanvraag zijn de stukken bijna gereed en dan zullen wij de offerte(s) aanvragen bij de financiële instellingen.
  • De obligatiehouders zijn inmiddels ook geïnformeerd over de routing en tijdspaden.
  • We zullen zodra we weer open kunnen ook de stenenactie weer nieuw leven inblazen want er zijn nog mensen die graag mee willen doen en ondanks dat deze actie onze verwachtingen reeds heeft overtroffen, kunnen we zeker voor de aankleding van onze kantine deze gelden zeer goed gebruiken. En wie wil nu niet voor altijd vereeuwigd worden in de nieuwe accommodatie?
  • Het vlaggenschip is het seizoen goed gestart met toch een domper dat de eerste ronde van de KNVB-beker niet is gehaald. De spelers, staf, TC en bestuur zijn tevreden en we hopen uiteraard dat we weer snel de wei in kunnen om onze kunsten te vertonen.
  • Ook binnen de opleiding is de kop eraf en zijn de resultaten goed te noemen.
  • Voor vrouwen 1 is de kop er ook af en met 6 punten uit 3 wedstrijden is de competitie positief gestart en is achterstand op de koploper 1 punt.
  • De nieuwe website is in de lucht. En de terugkoppelingen die ik heb mogen ontvangen zijn positief. Het ziet er ook mooi uit en de toepassingen die mogelijk zijn, gaan ons helpen om nog beter informatie met elkaar te delen. Complimenten aan het PR-team en het bedrijf Smartscipt (het bedrijf van o.a. oud eerste elftalspeler, Tom Broekhuizen).

  Kop op, blijf gezond en laten we hopen dat het allemaal niet te lang gaat duren en dat we snel weer kunnen voetballen voor het “echie”.

  Leon Annokkee