• Met ingang van 15 januari mag er weer getraind worden en mogen er onderling weer wedstrijden op ons sportpark gespeeld worden, publiek is helaas nog niet toestaan. De kantine blijft nog gesloten, wel zal er op zaterdag koffie verkrijgbaar zijn op basis van “coffee to go”.

    En ook de kleedkamers blijven voorlopig zowel bij wedstrijden als trainingen nog dicht, echter met uitzondering van de O19-1, de O23-1 en de Selectie. In verband met de grotere reisafstand van een aantal spelers in de O19-1, de O23-1 en de Selectie, is besloten dat voor deze teams wél een kleedkamer beschikbaar wordt gesteld. Voor gebruik is echter wel een geldig Corona Toegangsbewijs verplicht. De teammanager dan wel de trainer ziet toe op de naleving hiervan.

    Ook onderling zaalvoetballen is met een geldig Corona Toegangsbewijs weer toegestaan. De zaalvoetbalcommissie zal zelf rechtstreeks met de zaalvoetbalteams afspraken hierover maken.

    En uiteraard blijven de basisregels onverminderd van kracht, dus ook: blijf thuis bij klachten en laat je testen.

    We rekenen weer op ieders begrip en medewerking en laten we hopen dat we op korte termijn (voorgoed) van alle maatregelen af zijn.

    Het bestuur