• Zoals aangegeven komen wij nog terug op de verscherpte coronamaatregelen die sinds afgelopen zaterdag van toepassing zijn en sowieso zullen gelden tot zaterdag 4 december. Deze maatregelen hebben ook invloed op het amateurvoetbal. De volgende maatregelen zijn voor ons van toepassing:

  - Alle amateurs, senioren en jeugdspelers, kunnen blijven trainen en voetballen. Dit verandert dus niet.
  - Publiek is helaas niet meer welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders.
  - In het hele clubgebouw, waaronder de kantine en de bestuurskamer, is een CTB/QR-code verplicht voor alle personen van 18 jaar en ouder.
  - Ook voor de kleedkamer is een CTB/QR-code voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht . De aanvoerders en/of leiders wijzen we hierop.
  - Vaste zitplaatsen in de kantine zijn weer verplicht.
  - Het sfeerterras blijft dicht.
  - Doordeweeks is de kantine gesloten.
  - Voor zaalvoetbal (binnensport) blijft vooraf controleren op CTB/QR-code verplicht.
  - Blijf bij klachten thuis, ook als je gevaccineerd bent.

  Wij bedenken deze maatregelen niet, maar worden wel belast met de uitvoering er van. Als we dat niet doen kan dit o.a. tot gevolg hebben dat we alles moeten sluiten. De afgelopen tijd hebben we met z’n allen laten zien dat we, ondanks alle beperkingen, er het beste van maken. Sámen en met respect voor elkaar. Wij gaan ervan uit dat we dat ook met z’n allen blijven doen en hopen net als iedereen dat we weer snel terugkeren naar normalere tijden. Maar dat zullen we wel met elkaar moeten doen.

  De wedstrijd FC Lisse - VVSB is aanstaande zaterdag via een livestream gratis te volgen. De link zullen wij vrijdag op onze kanalen bekend maken. De hekken blijven dicht en alleen mensen die vanuit hun taak en/of functie aanwezig moeten zijn, hebben toegang.

  Pers en KNVB vertegenwoordigers dienen hun komst vooraf te melden via secretaris@fclisse.nl en voor toegang tot de bestuurskamer dient iedereen (vanaf 18 jaar) in bezit te zijn van een CTB / QR-code.

  Het bestuur.