• Twee balsponsors voor de laatste thuiswedstrijd Kappers & Barbiers De Heere van Thijssen en Atlas Acomfa/Ho-oostra

  27 mei 2022 Jan Hageman
 • De Heere van Thijssen

  Voor de laatste thuiswedstrijd van deze competitie hebben we een balsponsor die al bijna een eeuw lang verbonden is aan de voetbalgemeenschap in Lisse. Ooit is het begonnen met kapper Beijsens die als een betrouwbare doelverdediger bekend stond. Na wat wisselende eigenaren nam kapper Thijssen medio jaren ’60 de zaak over. Deze kapper zorgde er voor dat iedere kleedkamer van FC Lisse werd voorzien van een spiegel om toch maar netjes gekamd het veld te betreden. Tegenwoordig is het Jeroen van Duijn die de scepter zwaait. Met gevoel voor sfeer heeft hij er een soort warm bruin café met een modern randje van gemaakt en er daarbij voor gezorgd dat het originele karakter behouden is gebleven. De website voorziet op een eenvoudige wijze in het maken van een afspraak.

  Jeroen zelf heeft als actief voetballer de jeugd- en seniorenafdelingen van FC Lisse van binnenuit leren kennen en heeft er warme gevoelens aan over gehouden.

  Daarnaast kijkt Jeroen er naar uit om vanaf volgend seizoen wederom balsponsor te zijn bij de wedstrijd tegen
  SV Spakenburg.

  De Heere van Thijssen Kappers & Barbiers – Heereweg 173 – Lisse – tel. 0252 413915
  Website: https://www.deheerevanthijssen.nl/

  Sponsor van de wedstrijdbal is De Heere van Thijssen 1

   

   

   

   

   

  Atlas Acomfa BV en Handelsonderneming Oostra

  Atlas Acomfa is voor ons een heel nieuwe balsponsor en doet dit zaterdag samen met hun partner Handelsonderneming Oostra, ook wel Ho-oostra genoemd.

  Met de producten van Atlas Acomfa haalt u het licht naar binnen. Zij importeren en distribueren kunststof lichtdoorlatende vlakke-, golf- en profielplaten voor dak- wand- en geveltoepassngen. Met een eigen bewerkingsafdeling produceert men eigenhandig aluminium daglichtconstructies onder de naam Alumon en wordt plaatmateriaal exact op maat gezaagd.

  Atlas Acomfa richt zich vooral op bedrijven in de bouw, industriële en agrarische sector. Maar ook de lokale Golfclub Ter Specke heeft geprofiteerd van hun vakkennis. De enige tijd geleden opgerichte overkapping van de golfafslag wordt droog gehouden door Atlas Acomfa BV.

  Het adres: Atlas Acomfa BV - Delfweg 40 - 2211 VM Noordwijkerhout - Tel: (0252) 41 90 33
  Website: https://www.atlasacomfa.nl  

  Meer info over Handelsonderneming Oostra: website https://www.ho-oostra.com  

  Twee balsponsors voor de laatste thuiswedstrijd Kappers & Barbiers De Heere van Thijssen en Atlas Acomfa/Ho-oostra