• FC Lisse was na het vertrek van Lars Rauws op zoek naar een type, die in dezelfde rol kon fungeren als zijn voorganger. Deze opvolger werd gevonden in Sassenheim bij Toon Zwetsloot. FC Lisse buurt graag in Sassenheim, aangezien voor de geel-blauwen intussen naast Toon ook de Sassemmers Jaap Zwetsloot en Bas Gozeling uitkomen. Toon gedijt goed op Ter Specke, een reden voor de 23-jarige middenvelder om zijn contract bij FC Lisse te verlengen.

    Zoals bekend komt Toon uit een echt voetbalgezin, de derde voetballende zoon is Dirk. Toon staat nuchter in het leven. Een karaktereigenschap die hem ook van pas komt op het voetbalveld. Toon zie je niet snel een dubbele schaar maken of een tegenstander door de benen spelen. Toon is in feite een speler, die anderen beter laat spelen. Die anderen zijn dan met name de middenvelders Jeffrey Klijbroek en Tom Noordhoff.

    De inbreng van Toon voor het team is dan ook een uiterst belangrijke, ook al valt deze niet altijd op. Toon krijgt bij de FC de kans zich verder te ontwikkelen. Zijn wens is in het geel-blauwe shirt mee te doen voor de prijzen. Winnen is immers leuk en verveelt nooit.

    Toon kan lekker op het echte gras van Ter Specke zijn acties blijven maken. Ook in het nieuwe voetbalseizoen 2021/2022.