• 'We zijn de juiste weg ingeslagen en er is genoeg progressie geboekt.'Mooie woorden van FC Lisse 1-trainer Raymond Bronkhorst in het Leidsch Dagblad. Aan dit proces van vooruitgang en ontwikkeling heeft zeker ook Tom Noordhoff een belangrijke bijdrage geleverd. De nu 25-jarige Tom is een van de stuwende krachten binnen FC Lisse 1. En dat hij een blijvertje is bij de geel-blauwen blijkt uit zijn contractverlenging voor het seizoen 2021/2022.

    Ondanks zijn relatieve jonge leeftijd brengt Tom onder meer vanuit zijn ervaring opgedaan bij Ajax de nodige voetbalgochme mee bij de FC. Tom kun je zien als een soort van 'De Missing Link'van het elftal. Aan de ene kant is het de speler die voor de balans zorgt en als controleur fungeert op het middenveld. Aan de andere kant is Tom een speler die ballen verovert en graag aan de bal is. Om van daaruit FC Lisse verder te laten voetballen. Een uitstekende wisselwerking vormende met vooral medemiddenvelder Jeffrey Klijbroek.

    Tom is een constante factor kwa presteren in het team, die nooit door een ondergrens zakt. Stabiel om zo te zeggen. De man in vorm vorig seizoen. Resulterend in het winnen van het Leidsch Dagblad klassement vorig seizoen als beste speler van de Bollenstreek-teams in de tweede en derde divisie.

    Het was altijd de wens van Tom om in de Bollenstreek te voetballen en dan vooral op natuurgras. Bij FC Lisse krijgt hij deze mogelijkheid. Hij gaat dan ook in de zomer van 2021 zijn derde seizoen in bij de geel-blauwen.