• FC Lisse vrijwilliger Theo Bon is door carnavalsvereniging de Gaapstokken uitgeroepen tot Supergaper 2021. Hoewel carnaval dit jaar niet gevierd kon worden werd de ‘Supergaper’ toch uitgereikt.

  De onderscheiding ‘Supergaper’ wordt jaarlijks door CV de Gaapstokken uitgereikt aan een Lissese vrijwilliger die zich belangeloos inzet voor de Lissese gemeenschap. Het was voorzitter Rob van Poll die namens het bestuur van CV de Gaapstokken de toebehorende versierselen bij de positief verraste Theo mocht omhangen.

  “Theo is al meer dan 60 jaar als vrijwilliger betrokken bij FC Lisse. Al jaren traint hij samen met andere vrijwilligers op woensdagmiddag de allerjongste jeugd van FC Lisse op techniek en looptraining. Naast vele andere activiteiten die hij voor de Lissese voetbalvereniging doet.”, aldus de toelichting van voorzitter Rob.

  Tegelijkertijd met de uitreiking van de ‘Supergaper’ werd de ‘Gouwe Gaper’ uitgereikt. Dit is een onderscheiding die CV de Gaapstokken uitreikt aan een vrijwilliger binnen de eigen vereniging. Dit jaar werd die uitgereikt aan Danny Randsdorp. Danny verzorgt al jaren de foto’s en social media voor de carnavalsvereniging.

  De overhandiging vond plaats in bijzijn van een beperkt gezelschap op sportpark Ter Specke. “Met deze onderscheidingen willen wij een blijk van waardering uitspreken voor u beiden’, vertelde Rob na het uitreiken van de onderscheidingen.

  Theo, van harte gefeliciteerd met deze welverdiende onderscheiding. Jouw naam misstaat absoluut niet in het illustere rijtje Supergapers!

  Theo is al jarenlang lid van verdienste van FC Lisse.

  Theo Bon uitgeroepen tot Supergaper 2021 1    Theo Bon uitgeroepen tot Supergaper 2021 3
  Theo Bon uitgeroepen tot Supergaper 2021 2