• De afgelopen maanden heeft Michael van der Bent inmiddels een aantal bestuursvergaderingen bijgewoond en dat is hem tot op heden voldoende bevallen om ook een volgende stap te maken. En de volgende stap is dat hij zich o.a. verder zal voorstellen en een eerste start zal maken bij het oppakken van voetbal gerelateerde projecten.

    "Ik ben Michael van der Bent, woonachtig in Lisse en actief als voetballer sinds 1976. In het dagelijkse leven werkzaam als accountmanager Grootzakelijk Food & Agri bij de Rabobank. Het voetbalvirus meegekregen van mijn vader Kees, gestart bij Lisser Boys toen ik 6 jaar werd en bij FC Lisse in 1981 begonnen in de D3. Ik heb alle jeugdselectie-elftallen doorlopen en een aantal jaren in de zaterdagselectie gespeeld, voornamelijk het 2e en het 3e elftal. Daarna ben ik in een vriendenteam gaan voetballen en dat doe ik nu met diezelfde mannen in de 7x7 veteranen competitie nog steeds met veel plezier.

    Ik ben getrouwd met Debby en we hebben 3 kinderen, 3 jongens welke alle 3 bij de club voetballen. Sinds de oudste ging voetballen in 2012 ben ik actief als leider en trainer, zodat ik de club ook van die kant mee maak. Erg mooi om die kleine mannetjes de beginselen van het voetballen en een teamsport bij te brengen. Nu begeleid en train ik samen met een aantal andere ouders de JO15-3 wat met 11 tegen 11 al op echt voetballen begint te lijken.

    Verder ben ik bij de organisatie betrokken voor het organiseren van de activiteiten bij de Heeren van Ter Specke samen met Dennis Hogenboom en Rob van der Klauw. Na een aantal gesprekken met leden van het bestuur ga ik de komende periode op snuffelstage als bestuurslid en zal ik als stagiair snuffelen aan het β€˜echte’ bestuurswerk van de club."

    Wij wensen Michael veel plezier toe en kijken uit naar het vervolg.

    Stagiair bestuur