• De eerste plankenkoorts is er na vorige week weer vanaf. De eerste officiële wedstrijden zijn achter de rug en dat leverde in de tweede speelronde voor de bovenbouw prima resultaten op.

  023-1 medekoploper 1e divisie
  De 023-1 heeft nog steeds de volle buit in de 1e divisie A. Na een solide overwinning van 4-0 vorige week thuis tegen Roda ’46 uit Leusden mochten de mannen van trainers Ronny Grimbergen, Barry Opdam en Laurens van de Voort zaterdag aantreden tegen de leeftijdsgenoten van DVS ’33 Ermelo. Na een prima eerste helft werden met veel passie de drie punten mee teruggenomen naar Ter Specke. Uitslag 1-2. Hierdoor is de 023-1, samen met IJsselmeervogels, koploper in de 1e divisie A. Zaterdag wacht DEM 023-1 uit Beverwijk, laten we hopen dat de ongeslagen status nog wat langer duurt!

  019-1 ‘geniet’ van vrij weekend
  De pil was bitter vorige week na de competitiestart voor de 019-1! Er werd op zondagmiddag met 6-1 verloren van de Treffers uit Groesbeek. En dat voelde als een ouderwetse valse start. Helaas door een oneven aantal teams in de competitie konden de mannen van Godwin Ababio nog geen eerherstel halen. Aankomende zaterdag wacht de tweede competitiewedstrijd. Ze zullen dan de degens kruisen met de leeftijdsgenoten van Zeeburgia uit Amsterdam, die 1 punt hebben behaald uit 2 wedstrijden. De aftrap is om 16.15u in Amsterdam.

  018-1 recht de rug
  Na een vervelende start vorige week in Katwijk tegen Quick Boys (9-2) was het zaterdag dé dag voor de mannen van de 018-1 om de rug te rechten en te laten zien dat ze een zeer talentvolle groep zijn. Dit was niet tegen dovemansoren gezegd. Een meer dan terechte overwinning op DHC o18-1 uit Delft liet zien dat vorige week niet meer dan een slippertje was. Volgende week mogen de mannen de lijn doortrekken tegen Olympia Haarlem. Olympia Haarlem verloor haar eerste 2 competitiewedstrijden en zal dus uiterst gebrand zijn om zich te herpakken tegen de mannen van Mark de Kooker en Arno Zondag.

  De snelste weg naar Europa
  In de volksmond wordt de bekerstrijd vaak betiteld als: ‘de snelste weg naar Europa’. Boek de tickets dan maar want de 017-1 heeft na de winstpartij van vorige week (6-2) en het gelijke spel van afgelopen weekend (1-1) de touwtjes stevig in eigen handen. Wanneer er zaterdag wordt gewonnen van de leeftijdsgenoten van de Voetbal Vereniging Sint Bavo (VVSB) uit Noordwijkerhout dan bekeren de mannen nog een rondje verder. Wedstrijden spelen is altijd lekkerder dan trainen, dus de mannen weten wat ze te wachten staat. Om 11.00u is Ter Specke het strijdtoneel!