• Sport Stars

  Na school gauw de tassen wegleggen en naar buiten. Lekker spelen of samen buiten ravotten op de velden. Sport Stars heeft 2 mooie ruimtes in het clubhuis van FC Lisse. Van daar uit gebruiken we de vele speelplekken om te sporten, tikkertje te spelen en lekker buiten te zijn. En bij slecht weer gaan we lekker sporten en bewegen in de sporthal.

  Binnenpret en buitenspelen
  Sport Stars is geschikt voor jonge en oudere kinderen. De jongere kinderen van 4 tot 7 jaar hebben hun eigen ruimte op de begane grond. Er zijn verschillende speelplekken, zoals een bouwhoek, een speelkeuken, een knutselplek en een lekkere chillhoek. Ideaal dus voor stoere jongens en meiden uit de eerste groepen van de basisschool.
  De oudere kinderen hebben een eigen honk op de eerste verdieping met uitzicht op de velden. Daar kan je tafeltennissen, tafelvoetballen, of een potje schaak spelen. En als je even nergens zin in hebt, kan je gewoon lekker wegdromen op de bank. Zo is er voor iedereen rust en actie genoeg.
  Binnen is genoeg te doen, maar we gaan ook graag naar buiten. Van uit onze ruimtes zijn we direct op de velden. We kunnen ook lekker sporten en bewegen in de sporthal, die meteen naast onze BSO ligt.

  Vrijheid om te ontdekken
  Ook voor oudere kinderen heeft Sport Stars Ter Specke genoeg te bieden om in vrijheid te spelen en bewegen. Natuurlijk kunnen we voetballen, maar we doen nog veel meer: leren hockeyen, mooie homeruns maken of liever een potje touwtrekken. Elke maand laten we de kinderen via workshops kennismaken met een nieuwe sport. Zo ontdekken de kinderen hun eigen favoriete sport.
  Het team van Sport Stars bestaat uit enthousiaste sportievelingen, jongens en meiden met pit. Ze inspireren en motiveren kinderen om te ontdekken wat ze kunnen, ieder kind op zijn eigen niveau. Door beleving en beweging ontdekt ieder kind zijn eigen kracht.

  We bedienen de volgende scholen met Sport Stars Ter Specke:

  de Lisbloem
  de Joseph
  de Klarinet
  de Willibrord
  de Tweemaster
  de Waterval

  Kijk op: https://www.skolkinderopvang.nl/ en schrijf je vrijblijvend in!