• De start van seizoen 2021/2022 staat voor de deur en na een langere periode van verminderde sportieve activiteiten, is de kans op blessures groter. Mocht je een blessure oplopen, dan is het van belang dat je hier op de juiste manier mee omgaat. FC Lisse is de samenwerking aan gegaan met (sport)fysiotherapeut van PRFysio om voor leden van FC Lisse hierin te begeleiden. Dit geldt voor selectie- en breedtesport. PRFysio gevestigd bij AV de Spartaan, Spekkelaan 8 met als eigenaar Joey Eijkelhof. Hij zal onder andere een FC Lisse spreekuur houden Hieronder stelt Joey zich voor en beschrijft hij ook hoe je gebruik kan maken van dit spreekuur.

  Even voorstellen:

  Beste leden van FC Lisse,

  Graag wil ik mij even aan jullie voorstellen. Ik ben Joey Eijkelhof, vader van 2 prachtige dochters en van oorsprong hoog recreatief voetballer (wat ik helaas nu door zware knie blessures niet meer kan uitvoeren). Ik werk nu 8 jaar als fysiotherapeut waar ik 4 jaar geleden de master manuele therapie als specialisatie aan heb toegevoegd. Om een verschil te kunnen maken (met name voor me zelf) in de fysiotherapie ben ik sinds begin dit jaar gestart met mijn eigen praktijkPRFysio.nl.

  Na mijn afstuderen ben ik voornamelijk bezig geweest met het behandelen van sportblessures. De drive om sporters zoals jullie te helpen en te coachen is wat ik het leukste vindt om te doen. Mijn doel is niet alleen je blessure op korte termijn op te lossen, maar misschien nog wel belangrijker, ook blijvend op te lossen. Hierbij streef ik naar fitter en sterker als voorheen. Daarnaast kan ik je ook goed helpen bij het behalen van een persoonlijk doel (jouw PR) waar je zelf niet zo goed weet waar je zou moeten beginnen. Hopelijk zullen jullie blessurevrij de seizoenen doorkomen. Mocht dit niet het geval zijn, werk ik graag met jullie samen om je doel te bereiken.

  Jullie kunnen mij vinden via onderstaande gegevens en op het speciaal voor jullie ingerichte inloopspreekuur.

  Het inloopspreekuur zal tijdelijk tot het complex bij FC Lisse klaar is plaatsvinden aan de overkant bij AV de Spartaan. Het inloopspreekuur is toegankelijk op de maandagavond tussen 19:30u tot 20:30u. Je kunt hier gratis en zonder verdere verplichtingen je klacht, pijntje of blessure laten beoordelen. Bel van te voren even op 06-11885777 of mail naar info@prfysio.nl om een tijdstip te reserveren. Hiermee voorkomen we dat het onnodig druk is of je onnodig moet wachten om geholpen te worden. Ik hoop dat je mijn hulp niet nodig zult hebben, want dat betekend dat je lekker door kunt trainen.

  Joey Eijkelhof

  06-11885777