• Met ingang van 1 augustus jl is Ronny Grimbergen gestart als manager Commerciële Zaken. Hiermee is ook de laatste rol in het managementteam bij FC Lisse ingevuld.

  Ronny (29 jaar) is een echte jongen van de club en maakt de stap van de technische naar de commerciële kant van de club. De Lissenaar heeft jarenlang bij diverse selectieteams de training en coaching verzorgd. De laatste jaren bij ons hoogste opleidingsteam, de O23-1.

  Voor Ronny waren de trainings- en wedstrijddagen bij het opleidingsteam niet meer te combineren met zijn professionele carrière als bedrijfsleider bij onze partner Goodnight Slaapkamers. In de functie van manager zijn we zeer verheugd dat de clubman pur sang toch behouden en betrokken blijft voor de vereniging.

  Bij de portefeuille Commerciële Zaken horen naast sponsorzaken ook de Veiling en de Loterij en heeft de manager korte lijntjes richting de Heeren van Ter Specke en de organisatie van evenementen bij De BusinessClub 2.0. ‘Ik hoop echt een verbindende factor te kunnen zijn binnen de club’, zegt Ronny Grimbergen over zijn nieuwe rol. ‘Ik ken de weg binnen de vereniging en veel mensen zullen mij kennen omdat ik al heel wat jaren op Ter Specke meeloop. Voor hen, en ook voor de mensen die mij nog niet kennen, wil ik heel toegankelijk zijn. Mensen moeten mij altijd kunnen aanspreken wanneer zaken goed gaan, maar juist ook minder goed. Samen vooruitgang boeken op het gebied van commercie, lijkt mij een mooie doelstelling voor de aankomende periode’, sluit Grimbergen af.

  Het zijn ambitieuze woorden die ook bij voorzitter Leon Annokkee als muziek in de oren klinkt. ‘Je hebt mensen binnen de club waar de positiviteit en oplossingsgerichtheid vanaf spat. En Ronny is er zo één. Mensen met het hart op de juiste plek dus we zijn heel blij dat we Ronny verbonden hebben kunnen houden aan de club en zien in hem de juiste persoon op de juiste plaats om de enorme stappen die de laatste periode zijn gezet op het commerciële gebied verder vorm te geven’.

  Sowieso is er de afgelopen tijd veel ontwikkeling op het het sponsorvlak bij FC Lisse, waarbij ook de aantrekkingskracht van onze nieuwe accommodatie niet onopgemerkt blijft. De afgelopen maanden is er heel hard gewerkt en met resultaat. Er zijn veel nieuwe sponsoren bijgekomen, zijn bestaande sponsorcontracten opengebroken en geïntensiveerd en wordt er hard gewerkt om alle uitingen op tijd klaar te krijgen voor de start van de competitie. De komende weken en maanden zullen de resultaten verder gedeeld worden.

  Wij wensen Ronny heel veel succes met deze nieuwe uitdaging en kijken uit naar een vervolg van de prettige samenwerking.

  Ronny Grimbergen manager Commerciële Zaken