• Robert van Boxel, oud speler van het eerste en huidig trainer van VV Zwanenburg, zal met ingang van seizoen 2022/2023 de vacante positie Manager Opleiding, na het vertrek van Rory Roubos naar Telstar, gaan invullen.

  Robert zal dit seizoen samen met onze assistent-trainer Richard van Heulen de KNVB opleiding UEFA-A afronden.

  Robert over zijn aanstelling als manager opleiding: ”Leon heeft mij in december benaderd voor de rol van Manager Opleiding. Na het doornemen van de functieomschrijving, het technisch beleidsplan en jaarplan hebben we diverse gesprekken gevoerd. Het doel is om het werk van Rory verder uit te bouwen en samen met de Technische Commissie Opleiding, trainers en collega managers de volgende stap te zetten. Ik heb heel veel zin in deze nieuwe stap waarin ik mijzelf ook in het managen verder kan ontwikkelen”.

  Voorzitter Leon Annokkee is uiteraard ook erg content met de benoeming van Robert. “We hebben gezocht naar een kandidaat die weet wat er uiteindelijk nodig is om alles uit jezelf te halen en om in het eerste elftal te voetballen bij FC Lisse. Robert is jeugdspeler van PSV geweest en heeft 262 wedstrijden in het betaald voetbal gespeeld. Bovendien weet Robert ook wat het spelen bij een amateurclub inhoudt waarbij wij ons dorpse karakter graag willen behouden".

  Eerder heeft Robert ook stage gelopen in onze jeugdopleiding. "Daarnaast hebben we als persoon een fijn mens aangesteld als Manager Opleidingen. Wij  hebben de intentie naar elkaar uitgesproken om de samenwerking niet voor één seizoen aan te gaan maar dat gaan we volgend jaar rustig met elkaar evalueren”, aldus voorzitter Leon Annokkee.

  De komende tijd zal Robert zijn periode bij vv Zwanenburg zo goed mogelijk en uiteraard hopen we voetballend afsluiten. Daarnaast zal hij zijn tijd gebruiken over verder kennis te maken met onze vereniging.

  Wij wensen Robert alvast heel veel succes en plezier bij deze nieuwe uitdaging!

  Robert van Boxel nieuwe Manager Opleiding 1