• O13-1
  Afgelopen zaterdag stond voor de O13-1 een wedstrijd op het programma in het bekertoernooi. In de poulefase werden alle 3 de wedstrijden gewonnen, dus met 9 punten kwalificeerde de O13-1 zich voor de eerste ronde van het bekertoernooi. Voor deze wedstrijd gingen zij de strijd aan tegen het Haagse HVV. HVV was de betere ploeg en na de eerste helft stond er een 0-2 stand op het scorebord. In de tweede helft ging het team gelijk op zoek naar de aansluitingstreffer, ze creëerden diverse kansen, maar het vizier stond helaas niet op scherp. De ruststand was tevens de eindstand waarmee  het bekeravontuur voor de O13-1 erop zit. Dit team kan zich nu volledig focussen op de competitie in de 2e Divisie B. Zaterdag komt koploper DEM uit Beverwijk op bezoek. Dat wordt een zware wedstrijd tegen een goed spelende ploeg. De aftrap is om 10.00 uur op veld 7.

  O14-1
  Dit team ging richting Badhoevedorp op bezoek bij Pancratius. Thuis werd er eerder in een zeer enerverende wedstrijd met 2-1 gewonnen. Na 4 weken geen competitieverplichtingen in de 3e Divisie C mochten ze vandaag eindelijk weer eens voetballen. De opdracht was om de wedstrijd te winnen, zodat ze konden aanhaken bij de koplopers. Na een maand niet gespeeld te hebben kwam de O14-1 furieus uit de startblokken, na 3 minuten lag de bal al in het doel van tegenstander Pancratius. Een gebrek aan wedstrijdritme zorgde er echter voor dat Lisse in de rust tegen een 3-1 achterstand aankeek. Terwijl Sinterklaas en zijn Pieten nog maar net in het land waren speelde FC Lisse als Sinterklaas. In de tweede helft werden er maar liefst 5 doelpunten weggegeven, 5 cadeautjes die Pancratius gretig uitpakte. De O14-1 werd met een 8-1 nederlaag en een illusie armer teruggestuurd naar Lisse.
  Zaterdag komt het "lastige" Sporting Martinus uit Amstelveen op bezoek. De uitwedstrijd eindigde in 1-1. Hopelijk grijpt de O14-1 deze wedstrijd aan om de kater van afgelopen zaterdag weg te spoelen. Aftrap om 10.15 uur op veld 6.

  O15-1
  De O15-1 was afgelopen weekend vrij van competitieverplichtingen in de 6e Divisie A. Het team greep daarom de mogelijkheid aan om te oefenen tegen hoofdklasser Alliance O15-1 uit Haarlem. Een team dat een klasse lager speelt is een prima tegenstander om vertrouwen op te doen voor het vervolg van de competitie. FC Lisse had in deze oefenwedstrijd het betere van het spel en wist die met maar liefst 7-2 te winnen, na een 3-1 voorsprong bij rust.
  De eerstvolgende twee wedstrijden kan het team zich meten om te zien waar het uiteindelijk staat. Na een stroeve competitiestart hebben ze de weg omhoog gevonden. Over twee weken een thuiswedstrijd tegen Sporting Martinus uit Amstelveen die maar één punt voorsprong heeft op onze jongens. Maar komende zaterdag gaan de mannen van trainer Nico Draijer eerst op bezoek bij koploper WV-HEDW uit Amsterdam. Het gat tussen de koploper en FC Lisse bedraagt slechts 3 punten. Kwestie van aanhaken of afhaken voor de O15-1! Aftrap om 10.00 uur in Amsterdam.

  O16-1
  Dit team heeft vorige week een paar dagen kunnen nagenieten van de zwaarbevochte overwinning op Rkav Volendam. Maar tijdens de dinsdagtraining lag de focus alweer op de volgende tegenstander, ASC De Volewijckers uit Amsterdam. Een zeer lastige tegenstander, alhoewel FC Lisse in de thuiswedstrijd met een 6-3 overwinning van het veld liep. Door de overwinning van vorige week stond FC Lisse op een tweede plek in de 6e Divisie A. Er moest dus gewonnen worden om de tweede plaats op de ranglijst te behouden. De trainer had het team al gewaarschuwd dat het een moeilijke wedstrijd kon gaan worden. De tegenstander had zich goed voorbereid op deze wedstrijd. Mede vanwege het zeer slechte grasveld en de goede tactiek van de Volewijckers kwam FC Lisse O16-1 niet in de wedstrijd. Dankzij enkele goede reddingen van onze keeper was de stand bij rust nog 0-0. In de tweede helft bleven de Volewijckers op zoek naar een doelpunt, Lisse kreeg wel wat meer grip op de wedstrijd, maar dit leidde niet tot echte  doelkansen. Zoals er vaak wordt gezegd, wie het eerst scoort wint de wedstrijd!  Dat was ook nu het geval. De Volewijckers wisten 5 minuten voor tijd te scoren. FC Lisse verloor deze wedstrijd terecht met 1-0 en staat weer met beide voeten op de grond. Zaterdag is het team vrij.

  De TCO wenst alle jeugdteams weer succes en voetbalplezier toe komende zaterdag.