• Reiner Slotemaker en FC Lisse hebben het contract met 1 jaar verlengd. Reiner is sinds vorig seizoen als hoofdtrainer verantwoordelijk voor Vrouwen 1 van FC Lisse.

    "In de voorbereiding van seizoen 20-21 heeft het team doorgetraind om zo goed en fit mogelijk aan de start van de competitie te beginnen. In de eerste 3 echte wedstrijden, de bekerronde, werden 3 overwinningen geboekt met een doelsaldo van 15-3. Deze uitslagen waren bemoedigend en een goed moment om te bepalen wat we in het reguliere seizoen zouden kunnen verwachten. Na de 3 wedstrijden hadden we 6 punten en zoals iedereen weet ging er daarna streep door het seizoen. Ik voel me erg thuis binnen FC Lisse en ik zie en merk dat iedereen erg begaan en behulpzaam is, dat vind ik erg prettig en een voorwaarde om mijn rol goed te kunnen invullen. Ik ben blij om nog een jaar met deze groep te mogen werken en zie er naar uit om ook speelsters vanuit de oudere jeugdteams te verwelkomen om de weerstand binnen de groep te verhogen.", aldus hoofdtrainer Reiner.

    "Wij zijn erg blij dat Reiner hopelijk een volledig seizoen met de groep kan draaien. Reiner is betrokken en zeer enthousiast en dat is de basis om goede prestaties neer te zetten. Bijna 2 jaar geleden hebben we een beleidsplan geschreven en we zien dat we op de juiste weg zijn. Voor nu is het de taak van Reiner met de staf en de speelstergroep om een stap voorwaarts te maken. Ondanks de COVID-maatregelen is het meiden- en vrouwenvoetbal qua aantallen gegroeid en dat is erg fijn en leuk om te zien. Alle jeugdspeelsters moeten op termijn aansluiting vinden in het seniorenvoetbal en dan zou het erg mooi zijn als we die uitdaging qua niveau ook kunnen bieden.", volgens Erwin van der Steenhoven, manager meiden- en vrouwenvoetbal.

    Het meiden- en vrouwenvoetbal is inmiddels niet meer weg te denken binnen FC Lisse. Op dit moment hebben we rond de 145 voetballende meiden en vrouwen. Voornamelijk bij de jongste jeugd zien we groei. Qua niveau hebben we meerdere teams op 1ste klasse niveau spelen en door de gedwongen onderlinge wedstrijden tegen jongensteams is de weerstand ook omhoog gegaan.

    Wij wensen Reiner en Vrouwen 1 heel veel succes aankomend seizoen!