• Naast shirtsponsor Rademaker Installatietechniek is restaurant Anna's de trotse kledingsponsor van jeugdteam JO11-2. Afgelopen zaterdag werd door het team voor het eerst gebruik gemaakt van de nieuwe truien, trainingsshirts, sporttassen en 2 warme winterjassen voor het trainersduo Jasper Koomen en Raymond Visscher. Aangeboden en gesponsord door restaurant Anna's.

  Voor de wedstrijd was er daarom eerst een fotoshoot op het hoofdveld waarbij door fotograaf Ian Klijn van Ian Klijn Fotografie mooie foto's werden gemaakt van jeugdteam JO11-2 in hun nieuwe outfit. Na de wedstrijd ging het team richting restaurant Anna's op het Vierkant voor een heerlijke lunch. Dat was genieten!

  Restaurant Anna's
  Met een flinke hoeveelheid ervaring in de horeca vond Anna de tijd gekomen om zelf als gastvrouw de deuren van een eigen restaurant te openen. Het vrijkomen van een plekje op het Vierkant was het laatste zetje om het avontuur te beginnen. En zo mocht de burgemeester van Lisse op 7 juli jl. officieel het lintje doorknippen en was Restaurant Anna’s een feit.

  In korte tijd heeft Anna’s al een goede naam opgebouwd. Dat kan ook niet anders als je de nadruk legt op lekker eten en drinken in een gezellige omgeving. Maar men hoeft niet alleen voor een maaltijd dit gezellige restaurant aan te doen. Je kan er ook heel goed terecht voor koffie met huisgemaakt gebak, een overheerlijke lunch, een verrassende high-tea of gewoon een borrel. Dé plek om elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.

  Bij restaurant Anna’s draait alles om gastvrijheid & beleving. Bent u een echte wijnliefhebber, dan kunt u zeker bij ons langskomen. Met meer dan 35 wijnen op de kaart kunnen wij bij ieder gerecht een perfect glas wijn serveren. Wij zijn bezig met leuke ontwikkelingen als wijnbar, dus houd zeker onze social media en site in de gaten! Naast heerlijke wijnen hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan cocktails en gin-tonics. Perfect te combineren met een van onze bites of een goed gevulde borrelplank.

  Kerst bij Anna’s, X-mas Brunch Box, Anna’s Smul Box met lekkere biertjes van brouwrij Klein Duimpje, neem gerust een kijkje op onze site voor meer informatie en voor afhaal- en bezorgmogelijkheden.

  Heeft u iets te vieren? Restaurant Anna’s is ook een ideale locatie om bijvoorbeeld uw verjaardag, jubileum of andere partij te vieren. Maak hiervoor een persoonlijke, geheel vrijblijvende, afspraak en wij bespreken graag wat de mogelijkheden zijn!

  Op onze website https://restaurant-annaslisse.nl/ vindt u een uitgebreide menukaart.

  Kom snel langs! Restaurant Anna’s is te vinden op ‘t Vierkant, het horecaplein van de Bollenstreek!
  Tel: 0252-424600

     Reastaurant Anna's trotse kledingsponsor jeugdteam JO11-2 2   Reastaurant Anna's trotse kledingsponsor jeugdteam JO11-2 3

  Reastaurant Anna's trotse kledingsponsor jeugdteam JO11-2 4