• Als het goed voelt voor beide partijen dan kan het ook snel gaan. Vorige week donderdag in een gesprek met Kevin Winter en de TC kwam ook de kaart seizoen 2022/2023 op tafel. De kaarten werden opengelegd en de positieve intenties werden uitgesproken naar elkaar.

    Afgelopen donderdag zijn de handen geschud en daarmee zal Raymond Bronkhorst ook in seizoen 2022/2023 onze hoofdtrainer zijn. Voorzitter Leon Annokkee over de verlenging: “We zijn erg content dat Raymond ook na dit seizoen voor de groep zal staan. Hij past prima bij onze club, laat de ploeg voetballen zoals wij dat graag willen zien, geeft jonge spelers een kans en heeft een groot draagvlak binnen de vereniging. Kortom wij zijn blij dat de samenwerking wordt verlengd en dat geeft ook duidelijkheid naar spelers en staf”.

    Ook Raymond is blij met de verlenging van de samenwerking. “Ik heb het super naar mij zin. Ik kan fijn en in een rustige omgeving mijn werk doen in samenwerking met staf. En ik ben zeer benieuwd om straks in de nieuwe accommodatie te kunnen werken. Fijne vooruitzichten maar eerst gaan we dit seizoen er alles aan doen om zo goed mogelijk te presteren”.