• RJO (Regionale Jeugd Opleiding) certificering

  Sinds oktober 2018 is FC Lisse in het bezit van de KNVB-certificering RJO (Regionale Jeugd Opleiding).
  Dit betekent dat FC Lisse door de KNVB wordt gezien als een regionale opleidingsclub.
  Een erkende opleider van jeugdig voetbaltalent.

  Hiermee positioneren wij ons sterk in onze regio want er zijn maar weinig verenigingen die hieraan voldoen. De audit om hiervoor in aanmerking te komen wordt uitgevoerd door het bedrijf NMC Bright. Om deze certificering te krijgen, wordt de gehele club doorgelicht en moet er aan een groot aantal punten voldaan worden. Dit varieert van de missie, visie en beleid met betrekking tot jeugdvoetbal, het niveau waarop gespeeld wordt door de verschillende prestatiesportteams, het meten van resultaten, alsmede de invulling van de medische staf.

  FC Lisse is trots op deze erkenning en werkt hard door om het jeugdvoetbal te optimaliseren.

  Bijgaand link naar artikel van december 2019: Hoogste score (16e) ooit in Top 200 beste amateurclubs van Nederland (seizoen 2019-2020).

 • Hoofd Opleiding

  Hoofd Opleiding bij FC Lisse is Rory Roubos. Rory is een ervaren jeugdtrainer. Hij is verantwoordelijk voor het proces van talentontwikkeling en talentherkenning binnen de club. Hij wordt hierin bijgestaan door de TCO.

 • Technische Commissie Opleiding (TCO)

  De Technische Commissie Opleiding van FC Lisse bestaat het seizoen 2020/21, naast Hoofd Opleidingen Rory Roubos, uit Ruud van der Voort (bovenbouw), Erwin van der Steenhoven (middenbouw), Patrick Paardekoper (onderbouw), Patrick van der Leede (onderbouw) en Hilaire van Leeuwen (keepers). 

  De TCO is verantwoordelijk voor het bewaken van het opleidingsplan van FC Lisse. Zij overleggen periodiek met de jeugdtrainers over de inhoud van trainingen en het volgen van de structuur binnen de jeugdopleiding van de club. Daarnaast beoordelen zij de jeugdtrainers en zijn zij aanwezig bij de beoordeling van spelers middels het POP-formulier ((Persoonlijk Ontwikkelings Plan). De TCO ondersteunt de trainers waar mogelijk zodat zij zich kunnen richten op het geven van training.

 • Keepersopleiding

  JO17/19 selectie  
  maandag/dinsdag 18:30-19:30 uur
  Erik Cummins
   
  JO19/17 breedtesport  
  Woensdag 19:00-20:00 uur
  Erwin Roks            
                 
  JO10 t/m JO15 selectie
  Vrijdag 17:30-20:00 uur
  Justin de Feijter
   
  JO12 t/m JO15 breedtesport  
  Dinsdag 17:00-18:30 uur
  Richard Huizenga en Louis van Diest        
                                   
  JO09 t/m JO11 breedtesport  
  Woensdag 17:30-19:00 uur
  Sander Lieverse