• Erwin van der Steenhoven

  De huidige manager meisjes- en vrouwenvoetbal, Erwin van der Steenhoven, is jarenlang het gezicht geweest van het meisjesvoetbal bij FC Lisse. Erwin heeft begin van het jaar aangegeven te willen stoppen als manager van deze groeiende afdeling binnen de club. Erwin gaat zich verder richten op zijn rol als TC lid middenbouw in de opleiding van de FC. We zijn Erwin veel dank verschuldigd voor zijn tomeloze inzet voor deze afdeling. Je mag heel tevreden en content terugkijken wat jij voor deze afdeling hebt gedaan.

  Frank Kuiper

  We kunnen nooit alleen veranderingen in gang zetten. Frank heeft als coördinator rust gebracht en heeft heel duidelijk het beleidsplan verder invulling gegeven. Omdat we graag de volgende stap(pen) willen maken met meisjes- en vrouwenvoetbal zijn we zeer blij dat Frank heeft aangegeven de rol van Erwin te willen overnemen. Frank welkom in deze nieuwe rol. Wij wensen jou heel veel plezier toe!

  Cor Bouckaert

  Specifieke training is altijd goed voor de ontwikkeling van speler en speelsters. Bij de meisjes was Cor een graag geziene trainer met zijn trainingen en zijn vrolijke noot. Speelsters gingen snel vooruit en de trainers konden gebruik maken van zijn expertise. Cor doet aankomend seizoen een stap terug i.v.m. zijn werk en drukte bij Soccerskills. Cor namens iedereen heel veel dank voor je inzet en hopelijk weer tot snel op de velden.

  De commissie is bezig om te kijken naar een goede invulling om deze trainingen ook aankomend seizoen te kunnen blijven aanbieden.