• Na een periode van stilstand, soort van lange winterslaap, stond afgelopen zaterdag de 2e editie van het Oktoberfest op de kalender. Ondanks wat hinder van laatste dag herfstvakantie waardoor we een aantal “vaste” bezoekers moesten missen, maakte de aanwezige FC Lisse-teams, vrijwilligers en overige belangstellenden er een mooie avond van.

  Vanaf 18.00 uur inloop inclusief de verplichte QR-test (hulde hoe iedereen hiermee omging) waarbij DJ Partypixel (Dennis Barten) al lekker stond te draaien. In de keuken werd er ondertussen hard gewerkt door Jan en Evelien om iedereen even na 18.30 uur te voorzien van een warme hap; Braadworst, een heerlijke kippenpoot met daarbij een schaal patat.

  Na deze bodem barstte het feest los, ging iedereen op de tafels en banken toen onze vrienden van De Pretnoten hun opwachting maakte. Deze 14 mannen en 1 vrouw verzorgden wederom een fantastisch optreden en zweepten de zaal lekker op. De mannen van Lisse 11 gaven ondertussen nog even een demonstratie touwtjespringen om hun fitheid te testen. Dit alles onder toeziend oog van ons nieuwe bestuurslid Marc die inmiddels stagiair af is.

  DJ Partypixel, met tussendoor een drietal optredens van volkszanger Dave van Schie, maakte de avond in nauwe samenwerking af en zorgde voor een vrolijke noot en voetjes van de vloer. Achter de bar een fantastisch lachend team dat onder leiding van Andrea zorgde voor de “nattigheid”. Zo werd de eerste after-Corona-party in de huidige kantine weer een zeer gezellige.

  Iedereen die op welke wijze dan ook zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan editie 2.21 nogmaals dank. Ook degenen die voor velen deze avond niet zichtbaar zijn geweest maar achter de schermen een steentje hebben bijgedragen. We doen en kunnen dit zeker niet zonder jullie fantastische inzet met onze schoonmakers in het bijzonder. Ook dat is FC Lisse.

  Namens de Evenementencommissie FC Lisse,
  Anco & Arnoud