• Op vrijdagavond 16 september gaat het, na 2 keer uitstel, toch echt gebeuren: Nick’s Party Pianoshow in de kantine bij FC Lisse.

    De eerste keer in 2019 was een daverend succes. De Party Piano Show van Nick moet je echt een keer gezien, gehoord en beleefd hebben! Het betreft een uniek muziekevenement gebracht door podiumbeest, megazanger en stemmenimitator Nick Jefferson. Zoals bij de bekende pianoshow kan iedereen meezingen en meedansen. Het publiek kan verzoekjes aanvragen middels een appje of via de verzoekbriefjes die op de tafels liggen. Waarbij kan worden aangegeven wat men wil horen, waarvoor en voor wie het verzoekje is of het wellicht ook zelf wil zingen.

    Het repertoire van Nick omvat meer dan 1800 nummers. Het belooft weer een spetterende avond te worden met de meest uiteenlopende muziek en de hoogste gezelligheidsgraad. Voor meer informatie over Nick's Party Piano Show zie zijn website.

    De Pianoshow begint om 20.00 uur en eindigt uiterlijk om 23.59 uur. Dit alles nog in keer in onze 'oude kantine' waarbij de speakers nog een keer kunnen knallen en het huidige meubilair nogmaals van de vloer kan op de deun van Schatje mag ik je foto.

    De entree bedraagt € 10,= per persoon. Kaartjes vooraf reserveren en betalen bij Arnoud Kool (06-46262191) of Anco Dubbeldam (06-51684533).

    Nick’s Party Piano Show op vrijdag 16 september in 'oude kantine'