• FC Lisse heeft voor het nieuwe voetbalseizoen 2022/2023 Maxim van der Meer vast gelegd. De 23-jarige aanvaller speelt momenteel voor zondag eersteklasser SDZ uit Amsterdam. Maxim heeft acht jaar voor PEC Zwolle gespeeld.

    Maxim speelde bij PEC onder meer in het team van onder de 17, onder de 19 en Jong PEC Zwolle. In het seizoen 2018/2019 kon hij net als vele teamgenoten op zoek naar een andere club. Hij maakte dat seizoen af bij zaterdag eersteklasser ASV Dronten. Maxim woonde op dat moment in Deventer. In het seizoen 2019/2020 kwam Maxim uit voor de Wezep Hattemerbroek Combinatie, dat zich momenteel zaterdag eersteklasser mag noemen.

    Maxim koos in 2020 voor SDZ, omdat hij ging studeren aan de Hogeschool van Amsterdam. SDZ had in een paar jaar tijd de stap gemaakt vanuit de vierde klasse naar de eerste klasse. SDZ komt dit seizoen uit in een afdeling met onder meer SV Hillegom, ROAC en Hoofddorp. Maxim is bezig aan een uitstekend seizoen. Met 14 treffers voert hij momenteel het topscorersklassement aan van het Amsterdamsche Voetbal.

    Maxim is te omschrijven als een aanvaller met een prima schot en een hoge doelpuntenproductie. Maxim fungeert tevens als goed aanspeelpunt. Kortom Maxim is een aanvaller met meerdere mogelijkheden.

    FC Lisse wenst Maxim een aangenaam verblijf toe op Ter Specke.