• De afgelopen maanden heeft Marc Gozeling met het bestuur meegedraaid. Helaas nog met veel beperkingen die de huidige situatie kent. Toch is van beide kanten de kennismaking zeer goed bevallen. Het bestuur is dan ook blij dat bij de eerst volgende ALV (november 2021) Marc Gozeling mag voordragen als algemeen bestuurslid.

    Voorzitter Leon Annokkee is blij met het kunnen doen van deze voordracht: “Marc heeft in een korte periode in het bestuur een uitstekende indruk achtergelaten bij mij en de collega’s. Ook de terugkoppeling van de managers en vrijwilligers over de samenwerking zijn allemaal positief. Een hele goede aanvulling op het bestaande team”.

    Marc heeft vanuit het bestuur o.a. op dit moment de projecten hercertificering van de regionale jeugdopleiding en vervanging toplaag kunstgras in behandeling.

    Marc is zelf ook positief over de afgelopen maanden. “Ik heb mee kunnen lopen en alles kunnen zien en vragen. De samenwerking binnen het bestuur maar ook met de vele gedreven vrijwilligers en managers geven mij veel energie. FC Lisse is een mooie vereniging en ik hoop daar de komende jaren mijn steentje aan bij te kunnen dragen”.