• Door het vertrek het afgelopen seizoen van vele doorgewinterde FC Lisse-spelers is Luca Tarani in de huidige selectie van FC Lisse 1 een van de spelers met de meeste competitiewedstrijden voor de geel-blauwen achter zijn naam. De nu 22-jarige aanvaller kwam in 53 optredens in de hoofdmacht tot acht treffers. Net zoals iedereen snakt hij weer naar een partijtje voetbal. Dat doet hij het liefst bij de FC. Dus ook in het seizoen 2021/2022.

    Luca is iemand die speelt op gevoel. Soms lukt alles en dan gaat het niet zoals hij dat wil. Dit is nu eenmaal de grilligheid van een buitenspeler. Luca maakte zijn debuut in FC Lisse 1 in de Lisserse feestweek van 2017. In de uitwedstrijd tegen De Treffers in de tweede divisie. En dan ook meteen de 3-3 makende. FC Lisse wist zo toch nog een punt te pakken in Groesbeek. Luca was op dat moment 18 jaar. Op deze leeftijd scoren in 1, dat werd hem pas weer nagedaan onlangs door Remi van Ekeris. Luca speelde als tiener diverse wedstrijden in de tweede divisie voor Lis, wat natuurlijk een prachtige leerschool was.

    Luca kan incasseren. Zeker als het gaat om terug te keren na een blessure. Luca kende dit seizoen een sterke voorbereiding. Helaas gooide een blessure roet in het eten. Net toen hij weer terug was kwam de competitie tot stilstand.

    Luca staat net als zijn medespelers te popelen om weer het groene gras te betreden. Luca wil een toegevoegde waarde voor de ploeg zijn. Dat kan hij gezien zijn voetbalkwaliteiten. Goed dat hij zijn weg vervolgt bij FC Lisse. De supporters van geel-blauw kijken er naar uit hem en zijn voetbalmaten weer te zien binnen de witte gekalkte lijnen. Nog even geduld en dan mogen wij weer.