• Kledingplan 2019 t/m 2022

  Om er voor te zorgen dat spelers te allen tijde in goede kleding kunnen voetballen, te zorgen voor een professionele en uniforme uitstraling én om het voetballen laagdrempelig te maken, is er voor 2019 t/m 2022 een vervolg gegeven aan het kledingplan dat in 2015 werd geïntroduceerd.

  Alle KNVB competitie voetballende jeugdleden, dames selectieteams van FC Lisse spelen met ingang van het seizoen 2019 weer gratis in een vernieuwd clubtenue. In hoofdlijnen komt het er op neer dat FC Lisse voor een periode van drie jaar kleding aanschaft (met uitzondering van voetbal kousen, die worden eenmalig aangeschaft bij aanvang van het kledingplan in 2019. De leden hebben op hun beurt deze voetbalkleding van FC Lisse in bruikleen.

  Voor de gehele jeugd is er een basispakket samengesteld, dat er als volgt uitziet:

  • Hummel Preston voetbalshirt lange mouw voorzien van het FC Lisse logo, shirtsponsor logo (blauw), ING logo (blauw, linkermouw), logo Support Casper en indien noodzakelijk( A categorie) rugnummering (blauw);
  • Hummer Manchester voetbalbroekje; voorzien van het FC Lisse logo;
  • Groen München keepers tenue. 
  • Kledingplan 2019-2022 spelers blauwe voetbalkousen met FC Lisse logo, keepers witte uni kousen (1ste jaar) Kousenbon geldig t/m 1.10.2019 voor KNVB voetballende jeugdleden.
  • Naast het basispakket krijgt ieder elftal een teamtas waarin de voetbalkleding verzameld kan worden. Aan deze teamtas hangt een label met het teamnummer. Tassen met kleding moeten eind van elk seizoen netjes gewassen, droog en opgevouwen worden ingeleverd bij de kledingcommissie.

  Ook seniorenteams kunnen door middels van shirtsponsoring ondersteund worden. L.J. Sport heeft een speciale aanbieding hiervoor gemaakt. Voor dit eenmalige bedrag spelen ook zij in het nieuwe clubtenue. Voor info: kledingcommissie@fclisse.nl.

 • Partners kledingplan

  Financieel wordt het kledingplan mede mogelijk gemaakt door een zestal sponsors, die per ‘lettergroep’ door middel van shirtsponsoring drie jaar lang de exposure verkrijgen die zij verdienen. Dit zijn:

  • Dames en meisjes: Formosa investment en Squash Hillegom
  • JO 7 + 8 jaar: AW Groep
  • JO 9 + 10 jaar: Rademaker installatietechniek en Frans Murk schnittblumen
  • JO 11 + 12 jaar: Rademaker installatietechniek
  • JO 13 + 14 jaar: SBR vloeren
  • JO 15 + 16 jaar: Bijwaard transport
  • JO 17 – 19 jaar: Stairz traprenovatie en Schuiff


 • Kledingpartner L.J. Sport

  SPORT 2000 L.J. Sport is een sportspeciaalzaak gevestigd in Sassenheim. L.J. Sport levert de kleding voor FC Lisse. Zij bieden een goede service en hebben een breed aanbod aan sportbenodigdheden. In de winkels vind je dan ook een ruime keuze aan schoenen, kleding en accessoires voor verschillende sporten zoals tennis, voetbal, hockey, running, fitness en vele zaalsporten. L.J. Sport ondersteunt naast FC Lisse ook diverse andere sportverenigingen in de regio.

 • Shirt en kledingsponsoring FC Lisse

  Het is mogelijk om ook teams te sponsoren d.m.v. bedrijfsuitingen op de shirts en andere kleding uit de Preston kledinglijn (blauw/wit) van Hummel. De volgende stappen dienen hierbij te worden genomen:

  1. Sponsor maakt zich bekend via kledingplan@fclisse.nl.
  2. In overleg wordt bepaald welk team wordt gesponsord.
  3. Sponsor neemt zelf actie m.b.t. opdruk richting L.J. Sport.
  4. Op de voorkant komt 1 sponsoruiting, op de achterkant maximaal 2 uitingen. Alle uitingen hebben maximaal de afmetingen 30×15 cm (in overleg afstemmen)
  5. FC Lisse logo verplicht op shirt en broek. Logo van stichting Support Casper verplicht op de mouw van het shirt.
  6. L.J. Sport maakt een proefdruk en legt dit voor aan het kledingcommissie, waarbij dient te worden opgemerkt dat het logo in 1 kleur gedrukt wordt (drukken op geel: in de kleur cobalt blauw, drukken op blauw: in de kleur wit).
  7. Kledingcommissie bestelt bij LJ sport.
  8. Na goedkeuring verloopt het productieproces tot en met de levering rechtstreeks tussen L.J. Sport en de sponsor.
  9. Facturering vindt rechtstreeks plaats tussen L.J. Sport en de sponsor.

  Door de contractbeheerder worden de gegevens van de sponsor verwerkt in de sponsoradministratie, zonder dat er een contractuele verplichting wordt aangegaan.

 • Wedstrijdkleding senioren teams

  Ook seniorenteams zonder sponsor kunnen wedstrijdkleding bestellen. L.J. Sport heeft een mooie aanbieding incl. FC Lisse logo en Support Casper logo. Info: kledingplan@fclisse.nl