• Kevin van der Zwet heeft in het seizoen 2017/2018 mogen proeven aan de tweede divisie. Hij wist zich op het hoogste amateurvoetbalniveau uitstekend staande te houden. Dat smaakt naar meer. Wat is er mooier om dit te bereiken in een goed draaiend elftal? Kevin speelt dan ook in een goed draaiend elftal. Kevin blijft in het nieuwe seizoen 2022/2023 verbonden aan FC Lisse.

    Juist als je lang langs de kant staat met een blessure is het extra genieten als je weer met je maten tussen de lijnen mag staan. De nu 26-jarige Lisser heeft van de beleidsbepalers bij de FC altijd de tijd en de ruimte gekregen om terug te keren binnen FC Lisse 1. Kevin is daar uiteraard blij mee en laat dit in hem getoonde vertrouwen zien door zijn voeten te laten spreken.

    Het seizoen 2020/2021 duurde voor de FC maar vijf competitiewedstrijden. Genoeg om te zien dat de FC aan de winnende hand is met herkenbaar voetbal gebaseerd op de aanval. Kevin past perfect binnen dit plaatje door mede van achteruit de opbouw te verzorgen.

    Kevin vormt momenteel met de andere Lisser David Verweij een goed ingespeeld verdedigingsduo. Kevin kan optimaal zijn kwaliteiten benutten door regelmatig in te schuiven en te corrigeren waar nodig is. Kevin die altijd probeert om dingen voetballend op te lossen. Op die manier is hij een moderne verdediger.

    Net als voor zijn medespelers en het FC Lisse-publiek is het uiterst vervelend, dat de competitie weer is stilgelegd. Op het moment dat FC Lisse 1 bovenin meedraait. Het vertrouwen is er dat dit seizoen wel een eindbalans kan worden opgemaakt. Met FC Lisse in een van de voorste posities. Kevin wil daar zijn bijdrage aan leveren.