• Kevin van der Zwet wist al voor het uitbreken van de coronapandemie, dat voetbal de belangrijkste bijzaak van het leven is. De nu 25-jarige verdediger stond immers lange tijd buitenspel wegens een zware knieblessure. FC Lisse gaf de kans aan haar ruwe diamant om te revalideren. Dat geduld heeft zijn beloning gekregen. Kevin keerde dit seizoen terug in FC Lisse 1 en liet meteen zien wat zijn kwaliteiten zijn als voetballer. Kevin wil dan ook blijven genieten in het seizoen 2021/2022 als speler van FC Lisse van de belangrijkste bijzaak van het leven.

    Kevin werd dit seizoen rustig gebracht in de oefenperiode. Beetje bij beetje kreeg hij meer speelminuten. Kevin zijn laatste competitiewedstrijd voor dit seizoen was immers de wedstrijd op 6 oktober 2018 bij Quick Boys. Vanaf dat moment leefde Kevin tussen hoop en vrees. Het viel hem zwaar niet het spelletje te kunnen beleven met zijn voetbalmaten. Kevin gaf echter niet op en knokte terug.

    Kevin nam dit seizoen als vertrouwd weer zijn plekkie in de achterste linie in. En natuurlijk kan het nog beter, maar voorlopig straalt Kevin vanaf deze positie rust uit. Hij schakelt zich steeds vaker in als een belangrijke speler in het team. Het simpel genieten van een spelletje voetbal is weer terug.

    Het is voor Kevin en al die andere voetballiefhebbers en voetbalspelers weer te hopen dat er snel weer beleving is tussen de wit gekalkte voetballijnen. In ieder geval is Kevin ook in 2021/2022 verbonden aan de FC. Uiteraard is de achterban blij met het behouden van een echter Lisser voor de club.